Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duuuuduuuzaa

mam problem

Polecane posty

Gość duuuuduuuzaa

okres spóznia mi sie dwa dni czy to spóznienie może być przyczyną stosowania metody Yuzpe ostatni okres miałam 01.01.2009 w terminie a 10 .01.2009 znów dostałam krwawienia które trwało 3 dni i było bardzo słabe czy ko krwawienie może być przyczyną stosowania tej metody? dodam że metodę tą stosuję dwa miesiące i do tej pory okres miałam w terminie a w tym miesiącu okres miałam 01.01.2009 potem po 10 dniach to krwawienie a teraz okres spóznia mi sie dwa dni czy to przez branie tych tabletek? czy może powinnam zrobić test? bardzo proszę o odpowiedz bo niewiem co robic

Ile razy założysz ten sam temat? Przy każdym Ci odpowiedziałam. Wnioskuję po datach, że to ta sama osoba... Metoda Yuzpe zawiera sporą dawkę hormonów, jak będziesz tak dalej robić to życzę powodzenia. Wszędzie mówią o tym, że nie należy jej stosować 'od tak sobie'. Twój organizm jest przez to totalnie rozregulowany i wg. mnie wyrządzisz sobie tym tylko krzywdę;/ Sama musiałam ją raz zastosować i też miałam zachwiany cykl. To jest antykoncepcja RATUNKOWA, a nie stała metoda zabezpieczenia. Skoro stosujesz Yuzpe to przyjmujesz łącznie 4 tabletki Gravistatu 250 lub 8 tabletek Gravistat 125, Microgynon, Minisiston, Rigevidion, Stediril 30 w przeliczeniu na ilość hormonów to są dwa Postinory, a tych tabletek w CAŁYM CYKLU możesz łyknąć 4. Pytanie ile Ty ich zażyłaś? I dziwisz się, że organizm wariuje? Jest tyle metod zabezpieczania...

Gość co ty robisz
znowu ty!!!!!!!!!!!!!! zglosze to