Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błagam ratujcie

KŁYKCINY KOŃCZYSTE jak szybko da sie wyleczyc????????

Polecane posty

Gość błagam ratujcie

ta diagnoza mnie przerazila cała sie trzese i płacze jak szybko da sie to wyleczyc wiecie???? pomocy!!!!! :(:(:(:(

Gość błagam ratujcie
pomozcieeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

Gość aldara i condyline
mi nie dalo sie wyleczyc calkowicie :O zaczelam chorowac jakies 3 lata temu, najpierw dostalam condyline (okropienstwo)- niby troche pomoglo ale po jakims czasie pojawily sie znow. Pozniej dostalam aldare i bylo to samo :O lekarka (chodzilam prywatnie) powiedziala, ze nie sa juz takie duze jak byly, ze zostaly (jak to ujela) male igielki i mozna je tak zostawic. Powiedziala, ze mozna je wymrozic ale ja sie nie kwalifikuje, znaczy ze nie ma u mnie tragedii. :O poszlam do innego lekarza, ktory na moje pytanie o leczenie swierdzil : jakie klykciny?! ja tu nic nie widze!! az mi sie glupio zrobilo, bo sama widze, ze sa a ten mi tu z takim tekstem wyjezdza (podobno jeden z lepszych lekarzy w moim miescie :O ) tak wiec nie wiem jak mam ci pomoc bo sama tej pomocy potrzebuje. Leczenie jest dlugie, zmudne i dosc bolesne (zalezy od lekow) a do tego dosc drogie :O a i tak nie przynosi calkowitych efektow-to cholerstwo wciaz "odrasta".

Ja też się z tym męczę od 4 miesięcy , z tym, że ja od samego początku mam tylko małe igiełki. Najpierw wydałam 300 zł na Aldare co nic a nic nie pomogła, teraz mam codyline ale też niezbyt wieżę w jej skuteczność. Najbardziej przeraża mnie to że mam również 2 małe kłykciny wewnątrz pochwy, nie wiem jak się z tego wyleczyć, jestem już załamana, mój partner jeszcze jest cierpliwy, ale ile on to wytrzyma ??

Gość Rafik M.
Chcialbym tylko napisac wszystkim ktorzy maja klykciny ze jest szansa na to ze znikna one same. Tak bylo w moim przypadku. Po roku zniknely calkowicie nie zostawiakac sladu. Nie wspomagalem sie zadnymi lekami ani nie smarowalem zadnymi masciami. Zycze wszystkim powodzenia.

Gość gość
Też chciałabym was pocieszyć. Miałam 5 małych kłykcin w okolicach pochwy, jedna na udzie. Zaczeły same znikac jedna po drugiej, po 4 juz nie ma śladu, została tylko jedna malutka. Liczę na to, że też zniknie. Powodzenia dziewczyny, bądzcie dzielnie, bo wiem, jakie to jest nieprzyjemne

Gość gość
Ja lecze kłykciny już od roku...Zużyłam już chyba z 5 buteleczek Condyline i za każdym razem odrastały. Poszłam prywatnie na wymrożenie bo też miałam kilka na wejściu do pochwy i troszkę głębiej jedną lekarz mi je wymroził niby było ok ale po miesiącu strasznie bolało mnie podbrzusze po 2óch miesiącach poszłam do ginekologa (prywatnie) okazalo się że mam grzybicę dostałam globulki dopochwowe, i lekarz powiedział że jak to teraz wyleczę to pewnie brodawki powrócą, i tak się też stało tylko były takie wielkie i twarde że mój chłopak wciąż mówił mi że to nie kłykciny aż wkońcu kazałam mu smarować i okazało się że to były brodawki... Udalo mi się już wszystkie zlikwidować została jedna na udzie (ale jej nic nie rusza) i po 2 tgodniach znowu widzę że się pojawiają.....Już też niewiem co robić....Przecież musi być jakieś lakerstwo

Ja dziś zaczęłam kurację condyline, mam jedną kłykcinę przy wejściu do pochwy, mam wrażenie że obok też się coś robi, ale lekarz powiedział że nic tam nie widzi. Bardzo się boję że się nie wyleczę i że będzie ich więcej :( mam pytanie, czy piecze was skóra po zastosowaniu tego leku? bo nie wiem czy to normalne