Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naranjas

Dlaczego tyle ludzi wpisuje się tutaj wyciągając łapy po cudze?

Polecane posty

Gość Naranjas

Dlaczego na kafeterii jest tyle bezrobotnych matek, która wyciągają tylko łapy po zasiłek?

Gość kaszka masza
bo chcą sie zajmować słodkim bobo i jeść słodycze a do roboty sie nie chce bo są leniwe chcą żeby państwo je utrzymywało czyli my

Gość bo one uwazają że rodzenie
przez nich dzieci to coś szczególnego za co powinnismy być wdzięczne, że patologia się poszerza..

Gość kaszka masza
o tak :-D powinniśmy im dziękować i składać pokłony że rodzą dzieci i siedzą napasione w domu

Gość bosheeeeerhn
tez sobie zrobie chociaz z 4 bo juz mi sie pracowac nie chcei moze jeszcze rozwod z mezem wezme? jak myslicie ? :classic_cool:

Gość ja_sem_netoperek
to uświadom mnie, bo może ja nie w temacie... JAKI ZASIŁEK PRZYSŁUGUJE W POLSCE SAMOTNYM MATKOM? :P

Gość kaszka masza
samona matka ma ulge w podatkach, wiem bo moja koleżanka samotna matka ma tyle udogodnień finansowych oprócz alimentów od państwa że nawet nie chciała wyjść za mąż jak jeden facet sie zgłosił

Gość ja_sem_netoperek
zauważ, żę ABY MIEĆ ULGĘ W PODATKACH trzeba najpierw te podatki płacić czyli ZARABIAĆ :P A wspomniana przez ciebie ulga jest TAKA SAMA jak wtedy kiedy pracujący mąż rozlicza się z niepracująca żoną :)