Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krykrkry44

czy powinam się obrazić?

Polecane posty

Gość krykrkry44

rozmowa z chłopakiem: .."dogadałam sobie sama prace w banku..:).całkowicie sama bez żadnej protekcji...Tylko muszę zaliczyć ten semestr i wtedy może przeniosę się na zaoczne.Bo studia to nie wszytsko musze zdobyć jakieś doświadczenie." wow (30-01-2009 22:13) a co Ty bedziesz robic w banku? (30-01-2009 22:13) sprzatac/?? ja:w kadrach:) on:mysle ze po tyg Cie wywala:)

Gość krykrkry44
"jako jednostke ktora nie umie sie wyslowic:)" ja:"hehe ależ ja się pięknie wysłam..Mojprofesor powiedzialł że to jeden z moich atutów:P" on:no tak ale moze mial na mysli inny sposob uzywania ust niz do mowienia;) to CI idzie dobrze:)

Gość ja bym sie obraziła
szczerośc ma swoje granice to była bezczelność:O

Gość ja bym sie obraziła
bedzie Ci umniejszał całe zycie..zabierał wszelkie radości...to sie nazywa przemoc psychicznia....znam ten typ

Gość ja pierdole5555555556
no jasne że powinnaś..i to na wieki....to niebyła szczerosć a chamstwo:O

Gość hehehehehehe znałam takiego
wytrzymałam aż 6 miesięcy:)a twarda jestem.

Gość rypkowe miasto
to było chamskie,do tego zasugerował że temu profesorowi dogadzasz ustami,czyli zasugerował Ci zdradę,ja bym dała w twarz za takie słowa

Gość tak owszem powinnas
i to na długo..to było obrazliwę bardzo..

Gość dsafadsrgyedtyg
heheh ale debil :D ty sie jeszcze zastanawiasz czy powinnuas sie obrazic??? zrobil z ciebie pustaka co tylko lodem moze cos wskurac :D:D:D

Gość hehehe nie no skad
to bardzo miłe było..tak Ci miłść wyznawał::D

Gość średnio mężczyźni
no dziewczyno, nie wiem jakie macie relacje ale każda normalna, szanująca się dziewczyna pokazałaby temu panu drzwi raz na zawsze :O ale z niego młot :O

Musisz być strasznie tępa, skoro nawet taki debil jak twój facet to zauważył. \"hehe ależ ja się pięknie wysłam\" 10/10 :classic_cool:

Gość niekoniecznie
ja tak miałam z facetem I z reguły to są męskie kompleksy.Ja robiłam drugi fakultet a on nie miał matury i też mi tak dokuczał.teraz jestem z facetem po doktoracie któremu poziomem do pięt nie dorastam i mógłby mnie sprowadzać do parteru na każdym kroku ale nie musi bo jest dowartościowany..

niekoniecznie -- i też się zastanawiałaś, czy to obraźliwe czy nie, że facet uważa cię za tak tępą, że nadajesz się tylko do obciągania?

Gość niekoniecznie
to nie jest tak.niektórzy mają taki styl nie przywiązują wagi do słów...wcale tak nie myślą a walną nieraz coś w tym stylu....bez głębszego zastanowienia...bo wich mniemaniu są tacy "cooool"

co wy chcecie ? jest bardzo szczery :D a laska faktycznie głupia musi być skoro nawet pyta czy powinna się obrazić:D czyli w rozmowie jest sama prawda :)

Gość niekoniecznie
nie głupia tylko pewnie zakochana...są takie któte by się nawet nie zastanawiały..dobrze że chociaz ma wątpliwości:O

Gość lisiczka piękna
bardzo złosliwy ten chłopak..nie lubię takich ludzi. Pewnie ci zazdrości tej pracy i dlatego próbuje cię ośmieszyć. Olej to ale nie pozwalaj mu, aby tak z ciebie kpił...na dłuższą metę to nie do zniesienia i podcina skrzydła:O

Gość lisiczka piękna
i jeszcze jedno: on cię nie szanuje...:O żarty sa niewybredne...

Gość niekoniecznie
i tu nie chodzi o to że on tak myśli.Ale chce dać jej sygnał "nie ciesz się tak, i tak jesteś do niczego"to taka chora rywalizacja...w której chce udowodnić sobie i wmówić Tobie że to on jest górą a Ty nikim..sposób podbudowania swojego EGO..i paradoksalnie im lepiej będzie Ci się ukłądac tym jego ataki będą silniejsze

Gość masło kakaowe
moj chlopak tez mi kiedys pojechał z tekstem podobnym do tego tyle ze ja mu w pysk dałam i z tydzien mnie przepraszał i musiał sie meczyc biedaczek i od tej pory nawet pewnie nie mysli o takich głupich zartach ;):)

Gość hehhehehehehe
zabiłabym chyba:O