Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzynka3131

nieudany pierwszy ,kolejny raz

Polecane posty

Gość katarzynka3131

jak to u was wygladalo? ja mam 26 lat moj facet 28,spotykay sie z facetem okolo 4 miesiace, w zeszlym tygodniu zaprosil mnie do siebie,byly pieszczoty,bylo milo.Widzialam ze chce czegos wiecej wiec zeby tego nie przedluzac zdecydowalam sie na "seks",sam tego chcialam.Jednak on sie rozmyslil,po prostu nie mogl?Nie chcial?Skonczylo sie na tym ze ogladalismy film!! A bylismy juz nadzy rozebrani i ja tego chcialam?Co zrobilam nie tak?Teraz nie wiem co myslec?Nie chce wiecej takich sytuacji,nie chce wiecej zostac odrzucona w taki sposob...

Gość katarzynka3131
Dodam ze powiedzial ze to dlatego ze byl przejety,ale nie wiem kiedy teraz bedzie tak, ze nie bedzie przejety i tak naprawde co o tym myslec,czy to moze dlatego ze za wczesnie ten seks?Czy to dlatego ze przestalam byc "zdobycza" i teraz juz nic dla niego nie znacze?

Gość ciemny lud to kupi
hahah poczekaj jeszcze kurwa z 10 lat haha, tak to jest jebac stare dziewice.... cnotki hahah. jeszcze troche i zaden buum nie bedzie chcial jak bedizesz dawac za friko. jak laska ma 25 lat i jest dziewica to pewnie ma jakas chorobe.

Gość milka000
ciemny lud to kupi - kretyn

Gość katarzynka3131
dawal za friko? co masz na mysli? czy nikt wiecej nie wypowie sie zeby troszke mi pomoc?

nie rozumie w czym problem .... facet nie mial erekcji ?

Gość katarzynka3131
chju---tak,ale problem w tym-dlaczego?czy to moja wina,czy moze tak naprawde nie podniecam go?

Gość ciemny lud to kupi
problem w tym ze panna sie rozebrala i type se pomysleł 1. fajna doopa pewnie temu jeszcze dziewica bo ma jakas nowoczesna chorobe 2. rozebrala sie i opadl takie pasztecisk sie trafilo. 3. nieogolona cipka.

Gość katarzynka3131
czuje sie z tym zle i jest mi smutno,zaluje ze sie zgodzilam,przelamalam swoje leki i obawy,balam sie, a teraz sie boje ze to uczucie udawane,ze tak naprawde nie podobam mu sie tylko klamal.

Gość katarzynka3131
wyladowalismy w lozku ale nie dotykalismy sie,ogladalismy film.Nigdy juz sie nie odwazne,nie zdecyduje na ten krok bo nie chce czuc sie w pewien sposob ponownie-tak odrzucona

Gość nie wyjdzie
wytłumacz temu "ciemny lud to kupi" czy ty jesteś dziewicą czy ten pierwszy raz to przenośnia!!!!! masakra!

Gość ciemny lud to kupi
jak by kalamal ze mu sie podobasz zerzna by cie mimo gto jak wygladasz, chyba ze przestraszyl sie tego co masz w majtkach.

Gość ciemny lud to kupi
pierwszy drugi raz. raz probowala byla lipa i teraz prubowala drugi ?? tak to kumam.

Gość katarzynka3131
kolejny raz-bo nie jestem dziwica

Gość ciemny lud to kupi
pisze takie tam glupoty bo z checia bym to ja ciebie wylizal kochana. przepraszam za odzywki

Gość nie chciał mieć dziewicy na
sumieniu, albo jakiś prawiczek, co mu się popier-doliło, od trzepania kapucyna. Myśli pewno, że w pochwie są zęby i mu kutasa obgryziesz.

dużo kobiet w początkowym okresie poznawania faceta zachowuje się jak kłoda drewna.Spowodowane to jest blokadą żeby nie wypaść jak kurwa. Niektórzy faceci odbierają to że stosunek chcą tylko żeby w końcu facet miał coś z tego spotkania Wówczas tak jak on obierze to mu się odechciewa seksu.

mysle ze facet jakis zablokowany ... moze mial kiedys problemy .... zmien faceta na doswiadczonego ogiera przynajmniej na poczatek ...... albo pomoz twojemu, zachec , badz mila czula nie oniesmielaj zrob mu orala w delikatny sposob i nie wytykaj mu jego napewno przejsciowej slabosci.... wszystko w twoich rekach

Gość ciemny lud to kupi
facet sie zablokowal bo rozebralo sie zaniedbane babsko z zarosnieta pizda. mi kiedys tez nie stana ale jak mial stanac jak laska sie rozebrala a tam zer0 cycek tylko suty, lipa byla duza bo to kolezanka. ale coz taki to sex z panna co wyglada jak chlopiec.

Musicie zrozumieć kobiety że facet nie jest kobietą w odbieraniu potrzeb seksualnych.My nie lubimy czekać w nieskończoność bo wówczas zaczynamy was traktować jak siostrę lub koleżankę.Chodziłaś z nim 4 -ce aż wylądowałaś w łóżku... Dlaczego tak długo ? Co było powodem tego ? przecież masz 26 a facet 28 lat a zachowujesz się infantylne.Każdy normalny facet a nie jakiś erotoman widzący u kobiety cipkę w wieku około 30 lat jest przekonany ,że ty nie masz potrzeb natury seksualnej

ciemny......... daj spokoj.... jak baba gadasz zawsze ten drugi jest winny ty nigdy :o .... tak czasami bywa panie ideal..... czasami nie staje i juz.....w czym problem...? przeciez nie wszystko zawsze musz wychodzic..... ja mialem kiedys taki problem jak dorwalem taka laske o ktorej sie tylko marzy ..... a ona przed wejsciem do lozka odwalila mi taki sriptease do muzyki ze mozg staje ... po tygodniu jakos ruszylem i bylismy razem ponad 3 lata......

Gość katarzynka3131
tylko ze ja juz nie chce probowac,teraz ja sie zablokowalam,teraz ja sie boje,teraz juz nie wiem czy chce

Wierze ci że się już do niego zraziłaś a czy ty chciałaś się naprawdę z nim bzykać czy tak tylko dla zasady że zaprosił do łóżka

chcesz napewno ...... kiedys wkoncu i tak musisz to zrobic..... wykaz tyle cierpliwosci ile trzeba i dopnij swego.... to kwestia silnej woli uciebie i nic wiecej...... widac ze jestes niezdecydowana moglas przeciez zaczac juz w wieku 16 lat chetnych pewno nie brakowalo.... i co ? uprzyj sie i zalatw to masz faceta wiec nie oniesmielaj go tylko wspolpracuj ....

Gość ciemny lud to kupi
O koorwa czym sie zablokowalac cipka zarosla, nogi na boki i jebanko. jak sie boisz zamknij oczy.zenua.