Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rewrwrwtretretre

studiuje dziennie ciezki kierunek, pracuje i nie amm czasu na nic

Polecane posty

Gość Ekonomista
genetyce, filozofii, historii, antropologii i etnologii, dodatkowo z Fce - każdy z tyhc kierunków osobno to wiele ofert pracy, szczególnie genetyka, na która w pl nikt nie ma pienedzy....;]

Gość rewrwrwtretretre
nnie jestem paszczurem jestem szra zatapiajaca sie w tlumie ale niektorym sie podbam:)

Gość Cieszymir
Ja właśnie myślę, że dziewczyna nie powinna się za bardzo malować, szykować, włosy układać i w ogóle. Spostrzegawczy i bystry mężczyzna i tak będzie potrafił odkryć w niej niezwykłą osobę.

Gość rewrwrwtretretre
na sile probujes udowodnic mi,ze to co robie nie ma sensu. No tak zajmuje sie dziedzina wiedzy wbrew pozorom malo przydatna dla przecietnego czlowieka no bo po co komu znac odczyt z tabliczki glinianej z mezopotamii co? jesli to jest nieprzyszlosciow i bez sensu to po co sa te kierunki? kazda dziedzina wiedzy jest potrzebna i jesli jest ona kierunkiem studiow to ma to sens.

Gość rewrwrwtretretre
nie ma sensun ty masz swoj punkt widzenia ja swoj. Zycie zweryfikuje.

Gość halllllooooooooł
autorko a na forum masz czas juz ponad godzinę siedzieć?Lepiej powtórz coś na zajęcia na tym swoim przyszłosciowym kierunku. Chcieć to móc, jak sie wolisz wyspac a nie malowac, to czemu narzekasz?! To Twoj wlasny wybor. A pielęgnacja paznokci naprawde zajmuje godzinyyyyyy czasu. Kurde studiuje medycyne, nauki od groma a jestem zadbaną laską. Patrząc na mnie pomyślalabys ze studiuję pedagoikę :P Swoją drogą co za idiotyczny stereotyp.

Gość Ekonomista
"jesli to jest nieprzyszlosciow i bez sensu to po co sa te kierunki?" Po to , że kadra miala komu wykladac - placimy, za to my podatnicy "kazda dziedzina wiedzy jest potrzebna i jesli jest ona kierunkiem studiow to ma to sens." Kazda jest potrzeban, ale nie po kazdej jest praca....

Gość halllllooooooooł
pedagogikę*

Gość Cieszymir
Ja interesuję się archeologią, raczej amatorsko, a nie mam z kim o archeologii pogadać, to fakt

Gość rewrwrwtretretre
dobra spadam i tak sie nie dogadamy. ja wiem swoje spadam do ksiazek bo juz umysl mi juz wypoczal adios

Gość antekkk
przejdz na lekki kierunek

Gość tez mam ciezko i nie narzekam
pozdro :P

Gość seksu mi sie chce
ekonomista--->ekonomow jest od chuja w tym panstwie. pozdro i zajmijmy sie wlasnymi zadami.