Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marry Janne

Moj chlopak skonczyl tylko jeden kierunek - czy warto sie z nim wiazac?

Polecane posty

Gość Marry Janne

Nie jest ambitnym, inaczej probowalby skoczyc przynajmniej 2 kierunki - a tak skonczyl co prawda prawdziwe studia (dzienne), ale z drugiej strony studiowal na uniwesytecie prawo, czyli kierunek nic nie wart. Gdyby skonczyl ekonomie albo politechnike, mialby jakies perspektywy zawodowe, a prawo w Polsce moze skonczyc kazdy, to tak jak kiedys zarzadzanie i marketing

Gość lostka
-2/10

Gość buahahaha.....
się uśmiałam... :P

Gość Marry Janne
Alez naprawde mam z tego powodu dylemat. Co mozna robic po prawie? Nie ma zadnych perspektyw przeciez. Chyba, ze ma sie cala rodzine w zawodzie, a rodzice mojego chlopaka sa tylko nauczycielami

Gość georgiaa
bez doktoratu nie biorę :p

Gość balbina1122
bez komentarza dziewczyno... to co myslisz o ludziach którzy w ogole nie poszli na studia... dno totalne co nie? :/

Gość budziu
powiedz mu żeby spie :P bo z matołami się nie zadajesz :classic_cool:

Gość Marry Janne
Poszedl na prawo, bo w jego rodzinie licza sie tylko prawnicy i lekarze. A ludzie bez studiow wyzszych to dla mnie zera - nie nawidze takich leni intelektualnych

Gość Moj maz ukonczyl
Najtrudniejszy kierunek jaki jest na Politechnice Sl i oplacalo sie meczyc tyle lat - ma posade dyrektorska i zarabia duzo pieniazkow wiec warto wiazac sie z kims madrym a nie polglowkami po technikum czy niedaj boze zawodowkach:)

Gość Cieszymir
No pierwszy raz taką historię słyszę Skoro jeden kierunek na dobrej uczelni to za mało, to będziesz musiała szukać chłopaka wśród jakichś geniuszy lub kujonów A poza tym nie powinnaś tak chłopaka od razu traktować, że mało ambitny, bo nie poszedł na drugi kierunek. Często nawet pracowici nie wyrabiają na dwóch kierunkach, trzeba plan zajęć poustawiać i w ogóle. Lepiej skupić się na jednym i już.

Gość kanama
ciekawe na ilu kierunkach ty jesteś... a jak Ci chłopak nie odpowiada bo za głupi to sobie poszukaj kogoś na twoim napewno wysokim poziomie.

Gość Ups...........................
A ja nienawidzę ludzi niby po studiach co nawet pisać poprawnie nie potrafią.

Gość lon
a Ty jakie studia skonczylas ??? ;]

Moj brat studiuje stomatologie, czasami po dupie nie ma czasu sie podrapac, bo ma taki zapieprz wiec nie wiem jak moglby jeszcze ciagnac drugi kierunek. Z Twojej wypowiedzi wynika,ze jest kompetnym nieudacznikiem :D

Gość lon
moglas pomyslec zanim sie z nim wiazalas, chyba po prostu w niego nie wierzysz ;]masz za duze mniemanie o sobie, madry czlowiek, za ktorego smiesz sie uwarzac nigy by tak nie napisal :) moze lepiej odejdz od tego chlopaka, nich ten sobie znajdzie kobiete ktora na niego zasluguje,a jak nie to sam kiedys przejrzy na oczy i odejdzie.

Gość erterter
a co ty skonczylas??

Gość olivka123
Znowu jakaś głupia prowokacja.

Gość studentka.........
Jakbyś była taka mądra i oczytana to byś wiedziała gdzie można znaleźć pracę po prawie niekoniecznie mając w rodzinie prawników: w doradztwie ( nie mówię o doradztwie finansowym) Chodzi mi tutaj głównie o wielką czwórkę czyli Deloitte, KMPG, Ernst&Young i PricewaterhouseCoopers. Oczywiście zaczyna się u nich od praktyk, ale i te są podobno dość dobrze płatne. Szukają przede wszystkim studentów i absolwentów prawa i ekonomii. Co roku robią wielkie wystawki na dobrych uczelniach ekonomicznych i na wydziałach prawa na uniwersytetach. Jak ktoś jest dobry i zna angielski ma szansę się załapać i ma wtedy naprawdę duże możliwości rozwoju. Wiadomo nie każdy się dostanie, konkurencja jest ogromna, ale chciałam tylko udowodnić że koleżanka nie ma pojęcia o czym pisze. Oczywiście o ile to nie prowokacja.

Gość kobieto zostaw go
jeśli skończył tylko jeden kierunek, to prawdopodobnie jest lekko upośledzony umysłowo, Ty masz upośledzenie znaczne, więc nie pasujecie do siebie...