Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Airinveins

Sukcesy Palikota w 2008 r. Obczajcie bo warto

Polecane posty

Se dziś spojrzałem na bloga p. Janusza. Zainteresowani niech wpiszą w google jego nazwisko - wyskakuje na pierwszym miejscu. Wzorowy positioning. Oto lista najważniejszych osiągnięć pana posła w 2008 roku: (wg wpisu na blogu) 1. Spodziewamy się z żoną drugiego wspólnego dziecka. Niewykluczone, że będzie to dziewczynka. -- serdeczne gratulacje panie pośle. Wykarmimy pociechę z poselskiej diety. 2. Przyczyniłem się do zmniejszenia poparcia dla Lecha Kaczyńskiego, od 30 do 50 % --- ????? :D 3. Komisja Przyjaznego Państwa. (...) Najważniejsza zatwierdzona zmiana to zmiana ordynacji podatkowej, która wyklucza windykację należności na rzecz fiskusa przed ostatecznym uprawomocnieniem decyzji. --- gratulacje. Rok pracy nie poszedł na marne. 4. Pomoc w wielu sprawach dotyczących budowy lotniska w Świdniku. --- też pomagałem. Trzymałem kciuki! :D 5. Wzrost, zaledwie w ciągu jednego roku, stopnia mojej rozpoznawalności do ok. 80%, co jest wynikiem fenomenalnym. --- pełna zgoda. Ale obawiam się, że facet, który np. wydymałby kozę na Placu Defilad, przebiłby to osiągnięcie. :D nie może Pan pozwolić się ubiec! 6. Sprzedaż „Poletka Pana P”, mojej trzeciej książki, na poziomie 10 tysięcy egzemplarzy --- serdeczne gratulacje, panie pośle. Ku chwale ojczyzny. 7. Pojawienie się kilku osób w obrębie domu; jak choćby Profesor Wodziński. Także zbliżenie z Ritą Gombrowicz – została matką chrzestną Franka. A także nasz katolicki rabin: Marcin Bornus Szczyciński. Wszyscy oni wprowadzili dużo słońca do naszego życia. --- Rotflcopter :D Czemu dopiero na 7. miejscu to osiągnięcie, Panie Pośle? :D 8. Znalezienie świńskiego łba w ciągu 10 godzin w Warszawie. I dojechanie z nim do Bogdana Rymanowskiego. --- serdeczne gratulacje. Ku chwale!! 9. Fakt, iż nie wyleciałem z Platformy Obywatelskiej (...) --- niezbity :D 10. Powrót do lektur filozoficznych: Platon, Nietzsche, Heidegger, Hadot, Kerenyi i kilku innych. Zakup bardzo cennych rękopisów, o czym będzie głośno w przyszłym roku – na razie sza! --- buahahahhaa \"odświeżam umysł, będę jak brzytwa\" PS słyszałem o ksywie J.P. \"Błazen z Biłgoraju\" Prawie jak JP 2 :D JP BB :D

Gość rok 2009
paligłup chce zostac kobietą ;)

Gość Janusze Palikote
dziekuje za uznanie :classic_cool: