Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

River17

Czy jesteście patriotami i dlaczego?

Polecane posty

Jesteście dumni, że urodziliście się właśnie w Polsce czy wstydzice się tego? Chcecie tu zostać czy wyjechać szukać szczęścia gdzieś indziej? Nie brakuje Wam zespołu, który łączyłby polski folk z jakąś współczesną muzyką, ale żeby wychodziło im to naprawdę dobrze. W Indiach, Chinach, Rosji, na Bałkanach sporo takich zespołów, a nas...

Gość saishuu ressha
nie jestem patriotką i nigdy nie będę.

Gość KanT DupY.
nigdy w życiu!!!!! nienawidzę Polski :O

Gość a ja jestem właścicielem
rakiety Patriot i jak pier-dolnę w Warszawę, to o jedno biurko sie pomylę

Gość mork
Urodziłem się w Polsce, kocham Polskę i przeklinam dzień w którym się urodziłem, zadając sobie pytanie dlaczego właśnie tu. Dlaczego w tym popierdolonym kraju w środku Europy? Dlaczego w tym narodzie idiotów, który potrafi tylko umierać za ojczyznę, którego ostatnim wielkim wynalazkiem była lampa naftowa Łukasiewicza? I jak sobie o tym pomyślę to chciałbym z tond wyjechać do jakiegoś normalnego kraju, bez Kaczyńskich, Tuska, o. Rydzyka. Ale tu sprawa się komplikuje. Bo wtedy uświadamiam sobie że ja kocham ten kraj, i jak wyjadę to umrę z tęsknoty za nim. Wtedy uświadamiam sobie że jestem jednym z tych idiotów którzy umarli bądź dopiero maja zamiar umrzeć za ojczyznę. Jestem patriotą, kocham Polskę i jednocześnie nienawidzę.