Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak mam jej pomoc

Moja koleżanka jest prstytutką

Polecane posty

Gość jak mam jej pomoc

Właśnie się o tym dowiedziałam i chciałabym jej jakoś pomóc. Wiem, ze ciężko jej z tym i dlatego doradziłam jej rozmowę z psychologiem. Wiem też ze chce z tym zerwać postaram sie wiec być przy niej tylko jak moge jej jeszcze pomóc? Myślałam o tym by pomagac jej w opiece nad dzieckiem i znalezieniu innej pracy...

Gość dkjagdaskjh
a moze postaraj sie ja jakos zaspokoic?

Gość jak mam jej pomoc
nie potrzebuje takich komentarzy bo pytam na powaznie

Gość jak mam jej pomoc
no juz tak myslem nawet raz jej na klate nasralam ale jej sie nie podobalo :/ moze jakies inee pomysly?

Gość jak mam jej pomoc
ale debilny podszyw.

Gość ekaterina
to jeszcze może wiesz czy ona tej pomocy chce.. bo wiesz jak jej jest z tym dobrze to nic nie poradzisz. a jeżeli chce to twoje pomysły są dobre..

Gość jak mam jej pomoc
ona potrzebuje pomocy by z tym skonczyc. Tak mi właśnie powiedziala, ma nawet dlozone jakies pieniadze ale boi sie ze nie poradzi sobie, ze nie znajdzie pracy i nie bedzie miala za co dziecka utrzymac

Gość emulkaaaaa213123
Moze przedstaw w jakiej jest sytuacji? Wiek, wiek i liczba dzieci, czy posiada jakies oszednosci, mieszkanie, samochod? I jakie ma wyksztalcenie.

Gość jak mam jej pomoc
Ona ma 23lata i studiuje zaocznie, ma córeczkę która ma roczek. Postanowiła tak pracować, bo facet ja zostawił czyli ojciec dziecka, o alimentach mogła zapomnieć bo spieprzył za granicę. No i nie było ją stać na wynajęcie mieszkanie, opłacania studiów i dziecko z jednej pensji. Dlatego podjęła taką decyzje

Gość jak mam jej pomoc
nie posiada samochodu ani własnego mieszkania

Gość jak mam jej pomoc
Ostatnio nawet się zastanawiałam nad inną formą pomocy.Otóż myślę abyśmy razem pracowały na 2 zmiany.Połowę moich zarobków bym zostawiała sobie a połowę dawała koleżance.Nie wiem czy się nadaję do najstarszej profesji świata,ale jestem niczego sobie,mam fajny cyc,umiem naprawdę wiele w dziedzinie seksu.Bardzo to mnie też pociąga jak to jest jak przychodzi obcy facet i muszę mu się oddać.Napiszcie czy w ten sposób nie byłoby najlepiej przebrnąć przez nasze problemy?