Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość debilizm rośnie szybko

Nie rozumiem jak tak mozna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DEBILIZM !!!!!!!!!

Polecane posty

Jestem chłopakiem , od długiego czasu nie mam dziewczyny ( 4 lata ) Wszyscy sie pytają mnie jak to mozliwe że taki chłopak nie ma laski? Przystojny , mądry , miły , wesoły itd. Ale co w tym dziwnego ???????????????????????? Poprostu nie spotkałem żadnej takiej która by mi się spodobała to nie mam ! Teraz to kazdy traktuje miłośc jak interes. Trzeba być z kims żeby starym kawalerem nie zostać. Jedni robią tak że maja kogoś ale szukają dalej i dopiero gdy znajda lepszy towar to wymienią a jak nie znajdą to sa nadal z tym kogo tak naprawde nie kochają. Nie rozumiem jak tak można !!!!!!!

Gość Mam identycznie jak Ty
nie jesteś sam!:(

Gość makarons
jesli to prawda i jestes facetem, i masz takie poglady to chyle czola...juz gratuluje dziewczynie, ktora cie "dostanie" ze sie tak brzydko wyraze

Gość lkeroi
mi tez podsuwano jakies dziewczyny , a jak stwierdzilem ze nie jestem chetny to sie na mnie obrazaja i nazwywajaa gejem

Gość Mam identycznie jak Ty
tylko ze ja jestem kobietą, mam 26 lat chwała Bogu rodzina mnie nie dobija:(

Gość zalamana i zmeczona
skoro juz sie nam pochwaliles soba i dowartosciowales to zegnamy.

Gość scarlett__
Ja niemiałam nigdy chłopaka tak jak inne dziewczyny, nawet dla zabawy w podstawówce. Byli chętni, wiadomo, ale czekałam na odpowiedniego, takiego w którym sie zakocham, a nie po to żeby koleżanki mi zazdroscily. I wkońcu go spotkalam, dosyc szybko nawet, bo w pierwszej klasie liceum i jestesmy juz ze sobą dwa lata i chce byc z nim juz zawsze. Ogromnie się kochamy. Wydaje mi sie ze to przeznaczenie..., ze trafilismy do tej samej klasy aby sie poznac i juz zawsze byc ze sobą. Zresztą to by bylo takie piekne móc powiedziec w przyszlosci ze to mój pierwszy i ostatni chłopak :)

jak to się pochwaliłem ? żegnamy ? haha :D

scarlett ----------- zazdroszczę że pierwszy i może ostatni. Ja już jedną miałem niestety. Niestety bo to nie było przeznaczenie :( Ale cały fart że prawiczkiem jestem :D Z tym poczekam dla tej jedynej :)

ale dlaczego mi gratulujecie ??????????? No kurde ! Przeciez to jest normalne i powinno być normalne ! Nie gratulujcie mi tylko patrzcie krzywo na tych którzy odbiegaja od tego bo to nie ja robię dobrze ale inni źle !!!!!!!! Chyba nie pasuje do tych czasów

Gość ążuła
idż sie powieś

Gość zalamana i zmeczona
a ile teraz masz lat i ile byles z tamta dziewczyna?

Gość a ja tam daje dupy
i tobie też dam jak chcesz

teraz mam 23 , z tamtą byłem 5 miesięcy. Żałuję bo nie była dla mnie. Teraz się rozpiła i podobno dawała dupy swoim kolegom bez żadnej miłości. Gdy ja poznałem taka nie była a przez te 5 miesiecy było z Nią coraz gorzej. Rzuciłem Ją bo zaczęła palić papierosy a ja nie znosze tego dymu. Może to dziwne ale nie wyobrażam sobie wiązać przyszłości z palaczką. Później mi dzieci pogibane urodzi.

Gość scarlett__
Spoko, ja Cię rozumiem. Ja też nie pasuje do tych czasów. Chciałabym sie urodzić w innych czasach. Nie lubię tego świata, otoczenia, tych reklam z podtekstem seksualnym, braku szacunku..., moglabym tak dlugo wymieniac... Ale nie bede juz narzekać, bo przeciez są na świecie inni ludzie, którzy są normalni, można żyć w ich otoczeniu, odcinając sie w pewnym sensie od tego okrutnego swiata.

Gość zalamana i zmeczona
zalozyles caly ten topic tylko dla poklasku dla ciebie, dla mnei furory nie robisz i mnie nie zachwycasz. chcesz sie zalic to sie zal ale nie na forum, bo piszesz tu po to aby wszyscy sie zachwycali twoimi zasadami, a tak naprawde pewnie jestes zakompleksionym brzydkim prawiczkiem, ktorego nigdy zadna nie chciala :O

scarlet -------- :) jak na licealistkę to musze przyznać że mądra dziewczyna z Ciebie :)

jedną dziewczynę musiałem rzucić bo prosiła mnie o stosunek seksualny doodbytniczy. Nie zgodziłem się, nie wiem co to za wymysły przecież jeżeli się z nią ożenię i będę to robił doodbytniczo to ona nie zajdzie w ciążę i nie urodzi mi dzieci. nonsens

Gość scarlett__
zalamana i zmeczona-- a może on poprostu chce porozmawiać z kimś kto ma takie same poglądy jak on. Czy to jest złe? Każdy na tym forum o czyms pisze by nawiązać kontakt z drugim czlowiekiem który by sie szczerze z nim zgadzal.

załamana ::::::::::: czy ty jesteś normalna w ogóle ???????? a może żyjesz w otoczeniu samych koleżanek dupodajek i kolegów którzy zaliczaja kolejne dupy na disco heh...... Dla mnie to normalne żeby być z kimś to tego kogoś tzreba kochać !!! I nie rozumiem dlaczego inni tak nie uważają. Kiedyś nie było tak jak teraz. Jeszcze na początku ubiegłego stulecia było normalnie , tylko teraz tak się zjechali ludzie. Wszyscy tylko na kasę patrzą , ukonczone szkoły , samochód itd. I co z tego że ktos ma dużo kasy skoro jest głupi jak cymbał.

podszyw tam był wyżej

Gość scarlett__
Ten temat to wlasciwie chyba jakaś prowokacja ;] Myslisz ze seks to jedynie po to by dzieci robić? Przeciez to jest też dla przyjemności, a że ktoś preferuje anal to juz jego sprawa, chociaz ja tez bym sie nigdy nie zgodzila :P ale po Twojej wypowiedzi wydaje mi sie że jednak trochę przesadzasz...

też mi dokuczają bo albo od pedała wyzwą albo powiedzą że mam serce z kamienia ale jeszcze coś innego. Ale mam to gdzieś bo nie mam zamiaru mówic jakiejś dziewczynie że ją kocham skoro tak naprawde traktuje ją jako zwykłą koleżankę. Po co kłamac ? Miłośc jest tylko jedna , wszystko pozostałe to zauroczenie. Tamta z która byłem to już wiem że było to tylko zauroczenie. Teraz tylko żałuję tego :(

Gość zalamana i zmeczona
to sobie gadaj o tych zasadach, ja nie mowie , ze sa zle, ale szczerze twoje teksty typu: Jestem chłopakiem , od długiego czasu nie mam dziewczyny ( 4 lata ) Wszyscy sie pytają mnie jak to mozliwe że taki chłopak nie ma laski? Przystojny , mądry , miły , wesoły itd. ten wstep moglbys juz sobie odpuscic, bo az niedobrze sie robi, co za skromnosc :O aha i jeszcze jedno- rzuciles ja, bo zaczela palic papierosy- naprawde powazny powod do zerwania :O

Gość fgdfg
autorze tez tak mysle jak ty tylko mnie przeraza fakt ze chłopak zaraz seksu bedzie chciał:O

seks jasne że nie tylko p oto aby dzieci robić. Tylko chodzi o to aby robić to z kimś kogo się kocha ponad życie. Ja akurat mam zamiar czekac do ślubu ale to tylko taki mój wymysł. Po ślubie to będę się rżnął ile się da :D Bo napalony jestem :D ale tak jak mówię tylko z kims kogo kocham :) Seks to częśc miłości a nie sport , ptrzeciez wszyscy o tym wiemy

podobno mam mały popęd seksualny mi z tym dobrze, przynajmniej nie odbija mi głupawka mogę nie robić tego 7 lat i nawet sie nie onanizuję bo nie jestem jak ci wstrętni macho którzy wykorzystują dziewczyny do seksu ja na pewno tego nie zrobię, wolę rozmawiać w blasku księżyca

Gość fgdfg
no ja własnie tez po ślubie chcem:) mam nadzieje ze spotkam chłopaka z podobnymi poglądami:)

załamana --------------- dlaczego nie rozumiesz że ja nigdy nie będe palił więc nie chce miec palaczki. No sorry , ale palaczka na 80% urodzi mi pogibane dziecko , przeciez wiesz o tym. I po co mam później latac po lekarzach z bobaskiem ? Co innego jesli dziecko urodzi się niezdrowe z przyczyny która nie będzie winą moją czy dziewczyny. A tak poza tym to ciekawe czy ty byś chciała być z kimś kto ma jakies uzależnienie którego ty ni nawidzisz heh ........ Mi się nie dobrze robi na widok tego zasranego dymu