Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość debilizm rośnie szybko

Nie rozumiem jak tak mozna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DEBILIZM !!!!!!!!!

Polecane posty

zimmmna : a w czym czarny nick lepszy ? :D

Gość fgdfg
pojechałabym nawet na jakas pielgrzymke tylko nie mam zabardzo z kim ale nie martw sie, nie zeszmace sie :) 🌼 dzięki Tobie mam nadzieje ze jeszcze znajde tego jedynego, że warto czekac:)

Gość taka jednaaaaaaa
debilizm rosnie szybko, co jest? :D

no przeciez nie twierdzę, ze lepszy. tylko sadze, ze osoby sie tu wypowiadające takowe posiadają, a mimo to rażą pomarańczą :classic_cool:

fgdfg : :) a ile masz lat powiedz :) taka jednaaaaaaaa : wszystko co najlepsze , ale nie w Tobie :P

Gość scarlett__
Ja nie posiadam czarnego nicka, niechce mi się go zakładać :P może kiedy indziej:P

Gość fgdfg
ja już lece dzięki 🌼:)

Gość na przekor sobie i wszystkim
tak sie przyglądam temu topikowi... hmmm wiele tu zdesperowanych, wydawac by sie moglo, dziewczyn odezwalo :) autor ma fajne podejscie do zycia.. szczegolnie jezeli chodzi o seks i uczucia :)) a juz myslalam, ze to ja tylko taka dziwna... :D podbudowaliscie mnie

fgdfg ::::::: Pomyśl skarbie :) Poznasz chłopaka w swoim typie ( powiedzmy że coś w stylu mnie - tzn. takiego który będzie pragnął szczerej miłosci , oddanej , będziesz liczyła sie tylko Ty itd ) to chyba oczywiste jest że jeżeli mu powiesz że czekałaś tyle czasu na Niego to będzie mu bardzo miło :) Ja marze o tym żeby spotkać kiedyś dziewczynę , której będę mógł powiedzieć że czekałem bardzo długo na prawdziwą miłość a więc na Ciebie ( Ją :D ) , myślę że doceni to że się poświęciłem. Bo jakby nie patrzec to jest to poświęcenie :( Mi gdyby coś takiego dziewczyna powiedziała to przytuliłbym Ją mocno i płakał ze wzruszenia :D Miłość , ta jedyna , prawdziwa jest piękna :)

na przekor sobie i wszystkim, właśnie zostałaś zaliczona do grona zdesperowanych dziewcząt. gratulacje 🌻 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. :classic_cool:

Gość na przekor wszystkim
:D ło matko! ale Ty madry jestes :D

Gość scarlett__
To chyba zebrała sie tu już mała gromadka normalnych ludzi :D :P heh,ja niejestem zdesperowana, bo ja mam wszystko co mi do szczescia potrzeba :P no może..mam trochę problem ze sobą, bo często sie na tym łapie, że wybiegam myslami w przyszlosc. I są to same pesymistyczne myśli, m.in. wyobrażenie sobie, że to co daje mi teraz szczescie juz nie bedzie istniało za jakiś czas, ze cos sie zawali. Czy też tak macie? Jak sie pozbyc pesymistycznych myśli i snucia czarnych scenariuszy? To jest dla mnie troche jak narkotyk, nie moge przestac :/

scarlett--------- ale po co ten pesymizm ? Wiesz o tym że mysli i czyny czesto idą w parze ? Lepiej uważaj abyś nie zaczęła robić tego o czym myslisz bo spadniesz uderzysz tyłkiem o lód :D Myśl pozytywnie , a będzie dobrze :)

Gość scarlett__
Chyba myślę pesymistycznie, bo myślę sobie że jeśli to o czym myślę naprawde sie wydarzy, to będę mogła sobie powiedzieć: Wiedziałam że tak będzie! . To jest chyba głupie:P

ja mam natomiast inny problem.. czuje, ze los mi wszystko zwraca.. nie jestem zlym czlowiekiem..ale..wiem, ze wielu chlopców staralo sie o mnie.. a ja ich tak po prostu olewalam.. nie chcialam byc z nikim tylko po to zeby byc.. chyba za bardzo marze o krolewiczu z bajki..mowią, ze idealna milosc.. taka jak z filmu nie istnieje.. a ja ciagle mam nadzieje..chcialabym sie tak szalenczo zakochac.. zeby czuc motylki w brzuchu..zeby wszystko bylo dla mnie bajecznie proste..zeby sie ciagle smiac..

ja lece.. wroce pozniej :)

Gość scarlett__
Ja też zmykam ;) papa

ok , przywykłem do bycia sam jak palec :D

Gość aaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm
Aż trudno uwierzyć, że są jeszcze na świecie tacy ludzie jak Wy! A już myślałam, że jestem sama ze swoimi przekonaniami i zasadami. Miło "spotkać" wreszcie kogoś normalnego :) A pod tym podpisuję się obiema rękami: "Albo się zakochać na amen i byc z kims albo czekać na miłość. Co z tego że latka lecą ?"

jestescie:D?

Gość scarlett__
Czy są chętni, na dalszy ciąg rozmowy? :)

Gość cry for
autorze zagladasz tu jeszcze?:)