Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość debilizm rośnie szybko

Nie rozumiem jak tak mozna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DEBILIZM !!!!!!!!!

Polecane posty

Gość scarlett__
No ja tez uważam ze seks tylko z osobą którą się kocha, tylko że ja jestem w stanie to zrobić przed ślubem :P Ale ważne że będę wiedziała iż będę z ta osobą juz zawsze. Bo do ślubu pewnie będe jeszcze najmniej z 5 lat czekac, I ja mam tyle wytrzymac? :P

Gość fgdfg
hehe ja sie bede starała:)

ale przeżywasz ja pier........... nie przeżywam. Tylko ręce mi opadają dlaczego inni nie wiedzą co to miłość ! Ja sobie nie wyobrażam żebym miał dziewczyne o której nie myślę dzień w dzień , dla której nie chciało by mi się starać itd. Albo się zakochać na amen i byc z kims albo czekać na miłość. Co z tego że latka lecą ? Lepiej poczekac na szczęscie niż wyjśc za kogoś nieodpowiedniego prawda ?

Gość zalamana i zmeczona
dla mnie jestes popierdolonym zakompleksionym przypalem i tyle.

Gość taka jednaaaaaaaaaaaaaaa
a skad jestes? :D

Gość scarlett__
Ale skoro ją kochałeś to mogłeś jej pomóc rzucić palenie. Mój chłopak palił kiedyś, Teraz pali okazjonalnie na imprezach, pomagam mu rzucać palenie. On widzi że mi jest przykro gdy pali, a ostatnio powiedział że już wogóle nie bedzie palił. Niewiem czy jakiś wstręt do papierosów go ogarnął czy co:P ale sie ciesze :D

idę stąd bo szkoda mi nerwów dzieci. Pewnie odezwały się licealistki którym się nogi trzęsą z podniecenia gdy widzą jakiegos Beckhama czy innego latynosa w brazylijskiej telenoweli hahaha :D 🖐️

Gość fgdfg
dobrze ze sa jeszcze tacy chłopacy jak Ty :)

Gość bbbbbbbbbbbbbbbb
ee tam, mi się trzęsą na widok Roberta Pattisona! a naście lat to już nie mam jakiś czas hehehe może jesteś oziębły? albo kryptogej z wyparciem?

Gość zalamana i zmeczona
Ty stad idz bo to nie jestforum dla Ciebie. czasy liceum sa juz dawno za mna, dla twojej informacji jestem szczesliwa mezatka, ale czytajac twoje wypociny rzygac sie chce. to juz nawet prawiczek i kropka tak nei pierdoli.......

jestem wrażliwy i uczuciowy ubieram się modnie, golę pupkę także mogę się podobać dziewczynom ale nie tym licealiskom napalającym się na bezwartościowe mięśnie :-D

Gość fgdfg
ten jest o wiele mądrzejszy od prawiczka i kropka :o

Gość taka jednaaaaaaaa
autorze! skad jestes? :D

scarlett---------- Czy Ty myślisz że ja tak odrazu Ją rzuciłem ? Bez przesady , miałem 19 lat , nie byłem gówniarzem. Ona wiedziała o mnie bardzo duzo bo zawsze gdy z kims rozmawiam to daje się poznać. Dużo mówie o sobie i lubie słuchac innych. To nie jest tak że ja z Nia byłem po miesiacu znajomości. Znałem Ją chyba z 5 lat i byliśmy przyjaciółmi. Aż w końcu Jej powiedziałem : - Słuchaj Magda. Jesteś jedyną osobą na której nigdy się nie zawiodłem. Jestes jedyną , z którą mógłbym przegadac całą noc i nie żałowałbym straty czasu. Jesteś jedyną , o której myślę i chce aby była szczęsliwa. Czy pozwolisz mi abym to ja Cie uszczęsliwił ? Wtedy Ja dobrze znałem i Ona mnie też ! 5 lat ! Wiedziała doskonale że nienawidze papierosów

Gość bbbbbbbbbbbbbbbb
"golę pupkę?" to chyba dla kolegów...

zaczęła palić w kwietniu , przez cały miesiąc prosiłem aby przestała. W końcu powiedziała mi : Nie lubie jak ktoś mi coś narzuca. Albo zaakceptujesz mnie taka jaką jestem albo nie. Ja nie rzuce palenia. Trochę mnie to zatkało , poszedłem do domu. Następnego dnia napisałem sms-a że to koniec. i juz , to wszystko.

Gość zalamana i zmeczona
ewidentnie zmyslasz palancie

Gość scarlett__
Ahaa, rozumiem, zresztą nie wypada mi wnikać w to, ponieważ raczej nie zawsze jest jeden powodu do zerwania tylko zbiera sie ich zawsze więcej. Fajnie, że są jeszcze tacy ludzie jak Ty, którzy nie dali się wciągnąć w ten cały cyrk. Świat byłby lepszy bez mediów, one są główną przyczyną płytkości ludzi.

podszyw znowu był. bbbbbbbbbbbbbb :::: nie jestem oziębły. Uczuciowy jestem i to bardzo. Własnie dlatego potrafię odróżnić miłość od koleżeństwa. To Ci którzy maja po 10-20 dziewczyn lub chłopaków są nie uczuciowi bo bzykają się z kims kogo mało znają albo całują. Przeciez jasne jest że nie da się kochac kilku facetów albo kobiet. Jeżeli się czuje że to nie ta to się rzuca a nie czeka az się znajdzie lepszą. No kurde . Naprawde tacy jesteście jak tu piszecie ?

Gość taka jednaaaaaaaaa
a mozesz nam powiedziec skąd jestes!!!!!!!!!!!!!!!??????????????:D:D HALO HALO HALO

załamana i zmęczona -------------- a ja już się domyślam dlaczego ty mnie tak krytykujesz. Pewnie masz nieudany związek albo ciąży Ci sumienie że kiedyś byłaś taka dupodaja

Gość fgdfg
nie ma to jak dobitnie powiedziana mysl:D

taka jednaaaaaaaaaa ::::::::: No i widzisz. To jest to czego nie lubie w dziewczynach. I mam dla Ciebie radę : Gdy poznasz kiedyś chłopaka z którym bedziesz chciała pogadać to najpierw daj się sama poznać , włóż troche wysiłku. Kiedyś miałem taki przypadek : Pewnej dziewczynie podobało sie to co pisze na forum i za wszelką cene chciała się ze mną umówić. Ja pisałem i pisałem o sobie a Ona tylko odpisywała jednym zdaniem i co chwilę - podasz mi swój nr gg albo skąd jesteś ? Odrazu olałem Ją , może idziwny jestem ale wymagający niestety :D

Gość bbbbbbbbbbbbbbbb
"wymagający" ha ha ha

tylko nie bierz tego tak bardzo do siebie :D ale zawsze najlepiej jest dostosowac sie do rozmówcy :) Wtedy rozmowa lepiej się układa :) Ty o mnie teraz już troszke wiesz , ja o Tobie nic :) Wiec wolałbym sie czegoś o Tobie dowiedziec niż odpowiadac na kolejne pytanie o sobie :) To wygląda tak jakbym był na rozmowie kwalifikacyjnej :) Pracodawca mnie męczy , zadaje pytania a ja o Nim nic nie wiem. A później sobie wybiera tego najlepszego :D

Gość scarlett__
W dzisiejszych czasach trzeba byc szczególnie wymagającym, bo normalnego czlowieka to ze swiecą szukać trzeba ;]

fgdfg ---- to samo co "taka jednaaaaaaaaaaaaaaa " :)

Gość fgdfg
autorze a moze znasz chłopaków o podobnym podejściu do tych spraw co Ty?

scarlet --------- no niestety , ale mi to nie przeszkadza że traktują mnie inaczej . ZA 30 lat , może 50 będą w panice po różaniec latac aby sobie na niebo zasłużyc :D tylko wtedy to już będzie za późno :D

fgdfg ::: tak , znam :) Mam takiego jednego kumpla który jeszcze nigdy laski nie miał , tyle że jest młodszy ode mnie o 2 lata