Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość debilizm rośnie szybko

Nie rozumiem jak tak mozna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DEBILIZM !!!!!!!!!

Polecane posty

Gość taka jednaaaaaaaaa
nie po prostu... za kazdym razem wstukuje nicka i nie licze literek :) mowiac o namiarach nie chodzilo mi o miejsce zamieszkania, bo to juz przeciez wiemy :) nie lubie rozmawiac na forum..i nie bede sie tez tutaj prezentowala :D poza tym... chcesz cos wiedziec o mnie? zadaj konkretne pytanie

Gość scarlett__
Ejj ja Cię przecież też rozumiem, zapomnialeś o mnie? :(

Gość fgdfg
i o mnie? :(

Gość 87100102225
Tak jakby posiadanie partnera było jakimś luksusem w Polsce nie ma znacznej przewagi płciowej więc każda zmora znajdzie swojego amatora, po co sklejać talerz z kubkiem przecież to nie praktyczne i mało wygodne??

pamiętam o Was :D hehehe słodkie bobaski ubiegające sie o kaszke z mleczkiem :D sorki ale musiałem to napisac :D

Gość scarlett__
hehehe :P jakie porównanie:D

87100102225 : polonistka może ? :) Ale dzięki że napisałyście bo przynajmniej wiem że są jeszcze normalne dziewczyny na świecie , nawet w Polsce :) Może nie będę musiał sie martwić za kilka lat że sie starzeję i nie mam nikogo na oku :D

Gość fgdfg
dobrze ze Ty napisałes bo inaczej straciłabym nadzieje

Gość taka jednaaaaaaaa
caly ten temat to prowokacja :D smiem mowic;d

taka jednaaaaaaaaaaa ::: chyba jednak to nie podszyw szkoda

fgdfg : a skąd Ty jesteś ?

Gość taka jednaaaaaaaaaaa
dasz jakis namiar na siebie? to z ta prowokacja to podszyw :D

Gość fgdfg
daleko mieszkam Białystok

Gość 87100102225
Najwyżej umrzesz z samotności - cóż lepsza taka śmierć niż rak czy inne ustrojstwo:)) na coś i tak trzeba umrzeć, a tak to może nawet wyryją ci jakiś ładny wierszyk na nagrobku i umieszczą w książce do historii jako współczesnego don Kichota, który umarł w imię swoich zasad. No to świetlaną przysżłoś ci wymalowałam.

Gość scarlett__
heh, to napewno bardziej romantyczna wersja śmierci :P

"Najwyżej umrzesz z samotności - cóż lepsza taka śmierć niż rak czy inne ustrojstwo na coś i tak trzeba umrzeć" no no no he he :D:D Myślisz dziewczyno myślisz , to dobrze :)

Gość 87100102225
W nagrodę możesz mi przynieść sok malinowy tylko gorący po coś mnie gardełko rozbolało:(( tylko bez plastikowej słomki, nie lubię smaku plastiku w ustach!!

Gość fgdfg
mnie tez gardło boli :(

fgdfg : daleko :( ale fajnie że nie należysz do tego gro idiotek :D Tylko błagam , nie zeszmać się :( Znam wiele dziewczyn ( koleżanki ) które zapowiadały się na wspaniałe dziewczyny a później pod naciskiem innych dupodajek zeszły na dno. Wytrwaj , naprawde warto :) Później spotkasz wspaniałego chłopaka który to doceni :) A gwarantuję że tacy są , wystarczy tylko wiedzieć gdzie szukać :D Ja mam swoje miejsce - Częstochowa :D Podczas pielgrzymki zwłaszcza :D Tam jest wspaniała młodzież , pozytywnie zakręcona :D

Gość 87100102225
Jakiś dobry samarytanin powinien nam podać szklankę zimnej wody mocno przesolonej do płukania gardziołek.

niebywałe! topik ma 4 strony a jest tylko jedna wypowiedz czarnego nicka! no, ja będę druga:D wstydzicie się, że piszecie na pomaranczowo? :P

na przeziębienie dziewczyny to najlepsza jest oliwa z oliwek :) ssać jak cukierka przez 15 minut rano i wieczorem :) Przed i po dokładnie wypłukac usta :) Nie bawcie się w żadne cholinexy i inne cudactwa :D Herbatkę , najlepiej zieloną cytrynową wypić albo Inke , ewentualnie zwykłą z miodem , zjeść ząbek czosnku :D i już :D wiem że czosnek śmierdzi żeby nie było :D

Gość taka jednaaaaaaaaa
kurcze :D z checia bym z Toba pogadala..tylko no wlasnie:) dalbys jakis kontakt :O pisze chaotycznie bo brak czasu :P i naprawde nie jestem taka jak swiadcza o mnie te posty

Gość scarlett__
Też chcę iść na pielgrzymkę do Częstochowy, chciałabym w tym roku. Jak narazie to jadę autokarem w marcu do Częstochowy. Nie lubię takiej pielgrzymki, wolę iść, jest o wiele fajniej, wiem bo byłam już na dwóch pielgrzymkach ale krótszych. A pojade tam w marcu by wymodlic zdanie matury :D:D :P

87100102225 : ja szklankę wody z dodatkiem łyżeczki soli używam do masowania skóry głowy :D Włoski gęstnieją i ładnie wyglądają :D

Gość scarlett__
Czemu mamy sie wstydzić ze nie mamy czarnego nicka?:P