Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytam

miesaiaczki co 3m-ce i i bole pecherza

Polecane posty

Gość zapytam

witam, o czym moze swiadczyc fakt ze od kilkulat miewam miesiaczki srednio co 3m-ce. od jakiegos czasu dodatkowo czesto pobolewa mnie pecherz. wybieram sie juz do lekarza od miesiecy i wybrac sie nie moge.... jestem zla sama na siebie. jak myslicie,w czym moze tkwic problem?

Gość az nie wiem co Ci napisać
po prostu przeszłaś samą siebie:/ Miesiaczki co trzy miesiące moga swiadczyc o zaburzeniach hormonalnych, problemach z jajnikami, a skoro to trwa juz kilka lat to nawet o nowotworze:/

Gość ojejejej...
a ile masz lat? Może to menopauza?

Gość zapytam
mam 20 lat, wlasciwie od samego poczaktu miesiaczkowania bylo dosc nieregularnie.nie wiem co o tym myslec

Gość ojejejej...
Nie ma wyjścia, trza się wybrać do gina, porobić badania w kierunku hormonów itp.

Gość maria elena
szaleja ci hormony , moze masz PCOS

Gość sweetGie
mialam podobny problem ale teraz nie mam uzmiesiaczki dluzej niz 3 miesiace. psozlam do lekarza dostalam tabsy na wyowlanie i regulacje okresu pomogly ale na krotko teraz poszlam do innego lekarza teraz dostalam na wywolanie okresu tabys ale nie pomogly powiem ze usg nic ne wykazalo tzn ze wszytsko ok. Wiec zrobiono mi badania hormonow okzalo sie ze mam podwyzszona prolaktyne reszta hormonow w normie dostalam brobergon i lykam go 2 dzien czy ktoras z Was miala taka sytaucje ze mimo brania tabsow na oblizenie prolaktyny to nie milyscie nadal okresu? bd wdzieczna a t kolezanko wybierz sie do gina dobrze Ciradze epiej wiedziec wczesniej i sieleczyc niz pozniej i np. nie miec malego puchatego bobasa ;)*

Gość vdgtyrtht
powinnasc isc do lekarza

Gość to moze byc
ENDOMETRIOZA, bol pecherza moze swiadczyc o tym, ze zostal juz zaatakowany przez sluzowke macicy