Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość engelchen28

plamienia w ciazy

Polecane posty

Gość engelchen28
tylko dodam, ze dzisiaj wlasciwie caly dzien leze, wiec moze dlatego to plamienie jest mniejsze

Gość nie czekaj tylko jedz do
nie czekaj do jutra bo mozesz obudzic sie w kałuzy krwi - tak bylo z moja kolezanka ( na szczescie dobrze sie skonczylo ) nie lekcewaz tego bo to moze zagrazac ( nie musi ) twoje ciazy .

nie czekaj do jutra - moja kolezanka tez plamila a nastepnego dnia obudzila sie w kałuzy krwi ( na szczescie dobrze sie skonczyło ) nie lekcewaz tego bo kazde plamienie jest zagrozeniem dla ciazy ( ale nie musi )

napewno spowodowalo ze mniej plamisz moze ciaza jest zagrozona i dlatego ja tez miala zagrozona i 3 miech bralam tabletki ale nie plamilam za to mialam straszne bole, no i od 7 miesiaca leazlam plackiem bo bobas sobie juz chcial wyjsc wczesniej:) ale dochodzilam i jest ok, w ciazy jest tak ze niczego sie nie lekcewazy ale nie rob tez z ciazy choroby bo to ma byc przyjemne;)

sorry napisalam dwa razy bo myslalam ze pierwsza odpowiedz nie zostala dodana

Gość lepletka
Jak zależy ci na ciąży to dzisiaj pogotowie jak nie to jutro. Te same objawy ja miałam i było po wszystkim niestety.

Gość lepletka
I na pogotowiu powiedz że porządnie plamisz to dobrze zbadają. Jak powiesz że tak lekko to śpiące królewny to zlekceważą

Gość engelchen28
dziewczyny dziekuje bardzo za wasze rady, i za to ze powaznie potraktowalyscie moj problem. poczekam do jutra i jak nadal bede plamic to pojade na pogotowie. Poki co to leze lub siedze i staram sie oszczedzac.

Gość lepletka
Tylko błagam nie napisz jutro że straciłaś bo będziesz kolejną z lekceważących ciąże :( Nóż sie otwiera normalnie .....połowa kobiet z tego forum starających sie o dziecko już by była na pogotowiu :(

Gość engelchen28
mam nadzieje, ze moj ginekolog sie nie myli,w koncu badal mnie w czwartek i bylo wszytsko w porzadku, nie widzial zeby cos sie odklejalo, czy to mozliwe zeby tak szybko zaszla jakas negatywna zmiana?teraz to juz naprawde nie wiem co robic, az z tego wszytskiego juz czuje jakby mnie cos bolalo w dole brzucha...Mysle, ze najlepiej zrobie jak poloze sie spac o odczekam do jutra z nadzieja, ze moja natura rozstrzygnie moj problem pozytywnie.

Gość lepleto
To leż ...powodzenia.Ja byłam w środe - bicie serduszka wszystko oki:) a w czwartek plamienie (myślałam że to po badaniu ) a w piątek ronienie :(

Gość Przyszła Mama.................
Hej. Mój ginekolog powiedział,iż przy najmniejszym nawet krwawieniu powinnam do niego dzwonić i dokładnie przedstawiać sytuację. Najniebezpieczniejsze krwawienia są wtedy, gdy krew jest świeża, \"czysta\". Gdy krew jest \"brudna\", oznaczać to może także to,iż w tym właśnie czasie powinnaś mieć miesiączkę. Zaznaczam,iż nie zawsze jest to tego powód. Czysta krew to na pewno krew dziecka,a brudniejsza Twoja. Pozdrawiam.

Gość ciekawe jak ma sie autorka
mam nadzieje ze ok i ze z dzidziusiem tez ok

Gość engelchen28
Czesc dziewczyny! plamienie mam nadal, ale bylam u ginekologa.Zbadal mnie i z dzieckiem wszystko w porzadku, wykluczyl krwawienie z plodu ale nie wie skad ono pochodzi. Przepisal mi progesteron ( dopochwowo), dwa razy juz uzylam, ale plamienie nadal jest. Zabronil mi pracowac i kazal duzo lezec. Ogolnie to sie fatalnie czuje, wciaz w takiej niepewnosci. Jutro mam znowu wizyte. trzymajcie za mnie kciuki!