Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja narcyz

dostalam taka propozycje od faceta..prosze poradzcie

Polecane posty

Gość to ja narcyz

od zawsze chodzilam do kosciola, jestem wierzaca, rodzice mnie wychowywali dosc suroowo, wychowywalam sie w otoczeniu gdzie sex przed slubem to nic dobrego.. ogolnie od zawsze bylam takzee narcyzem..i full chlopakow bylo przeze mnie odrzucanych, bo to nie pasuje, tamto..i dlaej czekalam na swego ksiecia, ktory jest idealnyi pasuje do mych wyobrazen (jaka ja durna bylam)..aha i jestem dziewica, mam 19 lat. ten wstep jest po to zebyscie nie uwazali mnie za szmate jestem teraz za granica, zeby podszkolic jezyk i przy okazji chcialam troche zaobic.no i dzisiaj dostalam taka propozycje, ze dwa razy w miesiacu przyjade do takiego faceta pomoc mu w odkurzaniu itd na 3-4h i do tego ..wiecie on chce loda..zaplaci mi za to 200euro wiec w miechu wychodzi mi 400e..to byloby akurat na ciuchy i pierdoly... pisal ze na pewno mu nie chodzi o sex itd ale tak mysle ze jak sie spotkamy i bede z nim sama w domu to nie wiadomo,,,zgwalci mnie czy co.. popatrzcie, niektore dziewczyny w pl oddaja siebie za marne pieniadze.a ja niemoglbaym takiego czegos zrobic?i bym sobie pocwiczyla...

Gość dobra jestes i jaka
kreatywna :D:D

Gość Qrwa nie moge
hahaahhah ,dziewucha wyrwala sie spod skrzydel matki i juz chce loda robic i to za kase! rob , pocwicz a w dodatku zarobisz , a i jezyk wycwiczysz

Gość to ja narcyz
heheh ej ale ja na powaznie mowie, co byscie zrobily?

powaznie odpowiadam: nigdy w zyciu nie zgodzilabym sie na jakakolwiek forme seksu (w tym oralnego) za pieniadze. NIGDY. :-O Masz jakies zasady w zyciu kobieto ? :-O

Gość kakamaja
Propozycja nie do odrzucenia ;P, a nuż cię nie zgwałci? Będzie i wilk syty i owca cała.... Ale głupiutkie dziewczę z ciebie :O.

Gość to ja narcyz
yyy ok starczy mi odp....nie chce jednak, wole miec mniej kasy..dziekuje za to, ze mnie ostudzilyscie:):*:*

Gość leoo
pamietaj że twarz można stracić tak jak cnote...... Tylko raz