Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 *beata

taak

Polecane posty

Go艣膰 *beata

mam pytanko, w sumie zaczn臋 tak: mam tr膮dzik, ostatnio troch臋 go podleczy艂am. Nie jest on jako艣 bardzo mocny, szczeg贸lnie mam na brodzie i na ustami no i w膮gry. By艂am 2 razy na solarium, troch臋 sobie spali艂am twarz ale po dw贸ch dniach prawie przesz艂o,a moje pytanie to: czy powr贸c膮 jeszcze gorsze po tych dw贸ch razach czy nic si臋 nie zmieni. m臋czy mnie to, bo jak si臋 oka偶e ze wr贸c膮 to zaczn臋 chodzi膰 na sta艂e na solarium, a nie chce w og贸le:/

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 *beata
prosz臋 odpowiadajcie!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 katherine85
solarium wysusza skore a wysuszona skora daje sygna艂 do produkowania wi臋kszej ilo艣ci 艂oju = wi臋cej pryszczy. Aczkolwiek nie zawsze. Nieradze ci chodzic na solarium. Przedwczesne staarzenie sk贸ry, piegi, wysuszona sk贸ra, rak, choroby, przebariwenia... Naprawde warto tyle ryzykowa膰 dla chwilowego efektu? Polecam ciu raczej balsamy brazujace z Dove badz z Johnsona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 *beata
no ja wiem, ja ju偶 nie che chodzic, i nawet mi nie zalezy na opaleni藕nie, tylko zeby nie miec pryszczy :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 katherine85
to do dermatologa:) solarium chwilowy efekt a potem jak ci wroci to ze zdwojona sila;) Tez nie chce miec i sie ratuje czym sie da:P ale solarium to niezwykle glupi pomysl przykro mi zaszkodzisz sobie tylko!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 *beata
no ale czy po dw贸ch razach to mi zaszkodzi, no bo ju偶 nie ma odwrotu, dlatego tak sie martwie, i chyba msz racje, p贸jde do dermatologa...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 katherine85
2 razy nie ale czeste stosowanie juz tak. Z tego co wiem to korzystac z solarium mozna bodaj偶e 2opare minut na ROK!!! A dermatolog na pewno zaradzi, ewentualnie mo偶na spr贸bowa膰 medycyny naturalnej. Jakie艣 oczyszczania zio艂a.:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 *beata
to dobrze, ze nie zaszkodzi. No ja biore dro偶d偶e z bratkiem, pije zielona herbatke na oczyszczenie, no i kosmetyki na twarz, mydelko, krem nastolatki i brewoxyl miejscowo lub pasta cynkowa, i po pewnym czasie tego stosowania znacznie sie zmniejszy艂y, Tylko kuurde co mnie podkusi艂o, zeby isc na solare, a tak wiem:kole偶anka:/

Udost臋pnij ten post