Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lasss

dlaczego wiekszosc z was wolalaby corke niz syna?

Polecane posty

Gość prywatna sekretarka
jesli bardzo chcesz zaplanowac plec sprobuj z tabela nie gwarantuje ale moim zjaomym sie podobno sprawdzilo bo innych metod nie znam http://jolmys.webpark.pl/

chlopaczyca,u mnie nie bylo planow:P tak wyszlo,a dwa razy miala byc dziewczynka;) Teraz mam 3 muszkieterow,ale jakbym miala do wyboru 3 synow albo 3 corki,to wybralabym synow!!!!!!!nie wiem dlaczego,juz od dawna tak mialam poukladane w glowie hehehe,pozdr

Gość prywatna sekretarka
mysle ze zadna matka nie zamienila by swojego dziecka na inne tak juz mamy nawet jesli pragniemy corke a mamy synna to i tak nie oddalibysmy go za zadne skarby swiata:)

Gość a ja chciałabym bardzo
córeczkę, bo synów już mam dwóch... w tych czasach trudno się zdecydować na trzecie dziecko

prywatna sekretarka,racja ,ze matka nie zamienilaby swojego dziecka na inne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mi zas chodzilo o plec,jakbym dzisiaj nie miala dzieci a mialabym do wyboru troje dzieci o tej samej plci,to po prostu jestam za chlopakami!:P Dziewczynki sa slodkie,juz nawet imie mielismy wybrane dopoki lekarz nie pomieszal nam wglowach;) i oznajmil,ze znow sie nie udalo heheh

Gość prywatna sekretarka
nie pomieszla w glowach?to co on wam takiego nagadal hehe

Gość perrotowa
ja bardziej wolalam corke bo napatrzalam sie na chlopcow i dziewczynki w wieku 3-7 lat i dziewczynki zawsze byly grzeczniejsze i bardziej posluszne. chlopaki to takie rozrabiaki byly. ale w wieku 15-18 lat mysle ze latwiej jest z chlopcami bo dziewuchy to takie buntownice. tez mam corke.

Gość ewelllllll
ja chciałam mieć synka dla męża bo myślałam że chłopak lepiej dogada się z drugim chłopakiem ale jak same wiecie że jest córeczka tatusie a nie synuś tatusia

a ja zawsze chciałam parkę z tym, że chłopca starszego :) Sama mam starszego brata i do dziś jesteśmy ze sobą silnie związani. Jestem teraz w ciąży i według usg będzie chłopak :D

Gość do Wredzioszka
Jaka różnica wieku jest między Tobą a bratem ?

Gość ja jestem w ciąży
i od dawna obsesyjnie wrecz marzyłam o chłopcu... Pracuję w przedszkolu i chłopcy są sto razy fajniejsi niż dziewczynki - bez obrazy :) Teraz, w ciąży, nastawiam się jednak na dziewczynkę - tak czuję że jednak bedę miała potomka plci żeńskiej, nawet jak śni mi sie dziecko to zawsze jest to dziewczynka Mimo wszystko - będę rozczarowana trochę jak sie upewnię że będzie dziewczynka - ale pokocham jak swoje :D A to, że nieważna płeć, ważne by zdrowe było to nie podlega dyskusji i nie ma się co na ten "argument" powoływać w takich jak ta rozmowach, wiadomo że zdrowie przede wszystkim, ale o płci i preferencjach też można pogdybać :)

Gość gryczka
Ja zanim zaszłam w ciążę marzyłam od niepamiętnych czasów o córce. Kiedy tylko zobaczyłam na teście ciążowym dwie kreski, czułam, że będzie syn i tak się stało. O dziwo- wcale nie byłam i nie jestem rozczarowana, na chwilę obecną nie wyobrażam sobie, że mogłabym mieć córkę zamiast mojego Synka, który ma już ponad 5 tygodni :-) Mało tego, kiedy dowiedziałam się, że będzie syn, stwierdziliśmy z mężem, że drugie dziecko super byłoby mieć płci żeńskiej, żeby była parka. A teraz kiedy poznałam się z synkiem, myślę sobie, że drugi chłopak byłby równie fajny :-D Sama zawsze byłam chłopczycą i zdecydowanie wolę wybierać na prezenty samochody i klocki, niż lalki ;-)

Gość bkuynbguyb
mi to było obojętne - mam córeczkę :) A dlaczego inne chcą? Bo wydaje im się że będą miały lepszy kontakt, bo można je ładnie czesać ubierać kolorowo, bo grzeczniejsze, itd. Ja się cieszę, że kiedyś będę miała zięcia :)

ja chcialam poswiadomie coreczke od zawsze... nie mam siostry tylko dwoch braci, moze troche dlatego, gdy urodzil sie pierwszy syn, druga chcialam corke do parki, ale jednak okazal sie drugi synek i mysle, ze dobrze, ze sie tak ulozylo.. beda mieli razem pokoj i beda dwa takie rozrabiaki i beda sie bronic przed synem sasiadki, ktora by swoim dzieciom na zyrandolu dala sie bujac:P:D a trzecia moze kiedys bedzie corka:D

i po za tym na corke wiekszosci wypadkow na starosc mozna bardziej liczyc, chodz nie mowie, ze synowie nie pomagaja..... to jednak corka bardziej sie poczuwa do opieki wrazie choroby czy jaiegos wypadku...

Gość do Wredzioszka
Z ciekawości :-) tak fajnie napisałaś,że jesteście ze sobą związani . Miło czytać :-)

Gość moze tak ;-)
Ja mam dwie dziewczynki. Juz za 2 razem marzylam o chlopcu. ALe jest dobrze jak jest..:)

do Wredzioszka>> hehe spoko :) rodzeństwo powinno o siebie dbać i przykro mi patrzeć na rodzeństwa które ze sobą koty drą ale to temat na inny wątek, już nie off topuje ;)

Ja wolalabym miec syna, iz poniewaz córka ma ciezsze zycie.

Gość bybasdertba
JJK Ja wolalabym miec syna, iz poniewaz córka ma ciezsze zycie. :O:O:O:O:O:O:O:O:O Analfabetyzm niektorych matek jest porazajacy :O:O:O:O

Gość taka co to lubi sie bawic ;)
A ja zawsze chcialam miec synka,a mam 3 corki i synka :) i nie zaluje ,mam cudne dzieci.

Gość matka córki
Chciałam i mac córkę:D. Dzisiaj już jest dorosła,ma własną rodzine,ale zawsze mogę zadzwonić iw yskoczyć z nią na zakupy czy na kawę,mamy świetny kontakt do dzisiaj.

Ja zawsze chciałam mieć synka jako pierwszego i tak się złożyło że mam dwóch wspaniałych synków.

Gość matka córki
Córka do końca związana jest z matką,syn zamyka sie w swojej nowej rodzinie,poza tym kobieta kobietę/matka córkę i odwrotnie/ zawsze zrozumie:D

Gość MUNKA
JA mam córke i syna, córka tatusia ,a synus mamusi, bardziej dogadam sie z synkiem niz z córka, ale obydwoje je kocham