Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalena30***

Tajemnica Brokeback Mountain

Polecane posty

Gość Magdalena30***

O 21 na tvn Co myślicie o tym filmie? Mi pozwolil zmienić,chociaż trochę,zdanie o ludziach orientacji homoseksualnej.Podobał mi się. Może to dziwne,ale dzieki temu filmowi,inaczej patrzę na gejów.Już mnie tak to nie razi.Chociaż dalej nie uważam,że to normalne

Gość anawczyni moze
boszeeeeeeeeee nastepna osiecona

Gość anawczyni moze
normalna za to jestes ty ze swoimi pogladami,kurde głupich nie sieja sami sie rodza

Gość Magdalena30***
ups,ktos juz zalozyl taki temat do znawczynimoze: dlaczego glupia? znasz mnie? nie.Wlasnie uwazam,ze taka nie jestem.Jezeli Ty uwazasz,ze zwiazek dwoch facetow lub kobiet jest normalny,to wlasnie Ty jestes glupia.

Gość POLECAM GORĄCO
Osadzony w pięknych krajobrazach Ameryki, film opowiada historię dwóch młodych mężczyzn, których od pierwszego spotkania łączy nierozerwalna więź, dowodząca wiecznej siły miłości. Ennis Del Mar (Heath Ledger) i Jack Twist (Jake Gyllenhaall) poznają się w trakcie poszukiwania zatrudnienia. Świat podlega stałym zmianom, ale ich codzienność wypełnia monotonia. Wszystko w ich życiu zostało już z góry ustalone - mają znaleźć stałe zajęcie, ożenić się i założyć rodzinę. Obu prześladuje jednak pragnienie czegoś, co trudno im nawet określić. Gdy ich nowy pracodawca Joe Acquirre (Randy Quaid) wysyła ich do pracy na majestatyczne wzgórze Brokeback, zawiązuje się między nimi głęboka zażyłość. Na Brokeback Mountain mają miejsce wydarzenia, które na zawsze odmienią dotychczasowe życie Ennisa i Jacka. Przyjaciele postanawiają jednak zachować je w tajemnicy... U schyłku lata Ennis i Jack opuszczają Brokeback. Każdy z nich rozpoczyna nowe życie. Ennis poślubia dziewczynę - Almę (Michelle Williams), z którą wiedzie skromne życie wraz z dwiema córkami. Jack poznaje w Teksasie piękną Lureen Newsome (Anne Hathaway). Wkrótce bierze z nią ślub, doczekuje się syna i rozpoczyna pracę w firmie teścia. Mijają 4 lata. Pewnego dnia Alma przynosi Ennisowi pocztówkę, w której Jack zapowiada swój przyjazd do Wyoming. Ennis wyczekuje przyjaciela, a po jego przybyciu przekonuje się, że rozłąka jedynie wzmocniła ich przyjaźń... Czy tajemnica ze wzgórza Brokeback wyjdzie na jaw...?

Film dobry, choc widok gejow i lesbijek dawno przestal mnie szokowac. Myslisz, ze to nienormalne, bo nie jestes do tego przyzwyczajona.

Gość anawczyni moze
a co ci do tego kto z kim zyje?? jak uprawia miłosc albo kogo kocha?? na jakim swiecie sie wychowałaś,albo kto cie wychowywał?? jak mozna w xxi zasuwac takie bzdury.Idz sie lecz dziewczyno boś tepa jak but

Gość elle22
Film jest ciekawy? Na polsacie leci pracujaca dziewczyna i nie wiem czy warto przerywac ogladanie...

Gość POLECAM GORĄCO
znakomite role heatha ledger'a i jake'a gyllenhall'a. polecam wszystkim.. poruszający i wspaniały.

a co ci do tego kto z kim zyje?? jak uprawia miłosc albo kogo kocha?? na jakim swiecie sie wychowałaś,albo kto cie wychowywał?? jak mozna w xxi zasuwac takie bzdury.Idz sie lecz dziewczyno boś tepa jak but Do książek uczyć się, a nie poglądy zasłyszane w filmach Almodovara szerzyć!!

Gość anawczyni moze
no to pojechałam rasalee mam 33 lata i stac mnie na swoje poglady

Gość anawczyni moze
pojechałas miało byc:P

A stać cię na przyjęcie do świadomości, że ktoś może mieć inną opinię?

Gość anawczyni moze
z debilizmem bede walczyc zawsze i wszedzie.

Moze i to jest XXI wiek, ale gejom wciaz nie jest latwo, zwlaszcza w tych bardziej tradycyjnych krajach. Na szczescie to sie powoli zmienia, zwlaszcza w krajach bardziej cywilizowanych, gdzie coraz wiecej osob homoseksualnych potrafi wyjsc z ukrycia zeby pokazac, ze sa takimi samymi ludzmi jak hetero.