Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afroamerykanka

gdzie 2 sie bije...

Polecane posty

Gość afroamerykanka

Czesc dziewczyny, Chce sie tylko wygadac pozalic bo czuje sie bardzo bleblacie...:) Otoz: mialam chlopaka 5 lat, z ktorym ukladalo nam sie bardzo dobrze, tak myslalam, chociaz czasami zdarzaly mi sie jakies pocalunki z innymi (3 razy), nigdy sie z nikim innym nie przespalam. Okazalo sie ze moj byly chlopak, ktory tak bardzo mnie kochal zdradzil mnie po 4 latach z kolezanka z pracy, po alkoholu na imprezie firmowej. Ja o tym nie wiedzialam, chcialam sie z nim zareczyc, on nie chcial, nie wiedzialam czemu, przeciez tak bardzo mnie kochal.... W pewnym momencie poznalam kogos nowego, zakochalam sie z miejsca, rzucilam ten 5 letni zwiazek i poszlam do nowego. hehe ironia losu.. okazalo sie ze ten nowy ma niewyjasnione sprawy z byla i klamie (m.in. sklamal ze obronil prace mgr, po co?). Jak sie o tym dowiedzialam, oczywiscie afera, postanowil poprawe, nic to nie dalo, rozstalam sie z nim, ale mimo wszytsko b wiele do niego czuje nadal. Byly (ten 5 lat) chce do mnie wracac,, mowi ze kocha, ze stracil wszytsko co mial, i przyznal sie do tej zdrady sprzed roku, mowi ze zaluje. Nie wiem co robic... walczyc o nowego, chociaz bylam z nowym 3 miechy i nie bylo tak jak powinno byc po 3 miesiacach... klotnie, klamstwa itd, czy wracac do bylego. Nie pytajcie kogo kocham naprawde, bo chyba obu przez te swoje kretactwa mniej szanuje i w zw z tym mniej kocham, niz moglabym. Byly (5 letni) sie o moich wyskokach calowanych nie dowiedzial nigdy (nigdy tez sie z nikim nie przespalam), dowiedzial sie o tym nowym, bo sama mu powiedzialam ze ie moge grac na 2 fronty. No i zonk, co dalej? olac obu? walczyc? Szlag mnie trafia jak na to patrze.

Gość afroamerykanka
no dba dba, ale co to za milosc? pedantyczna taka, czasem lepiej sie upaparac w blotku, wykapac sie wannie i wyjsc swiezym, czystym i pachnacym. chodzi o to, czy w ogole zawracac sobie nimi jeszcze glowe?

Gość afroamerykanka
No wlasnie... I ten nowy mowil ze kocha bla bla, sranie w banie gowno prawda. oklamal mnie, postanowil poprawe, wiem ze mu zalezalo, a w sumie bylam niemila i nie moglam odpuscic sobie tych jego klamstw, a on mi mowi ze jakbym byla bardziej wyluzowna to by bylo ok. no kurdeee. bylam wyluzowana do czasu, ile mozna, pozer. oj a ja tak sie zakochalam, wrecz licealnie. n nic. jak z nim zrywalam, to powiedzialam, ze to nie jest czas dla nas.. ciekawe czy skumal? mam nadzieje ze szybko przyszlo i szybko przejdzie. ale tak mnie do niego ciagnie... heh nie odzywam sie, nie ma po co. on tez sie nie odezwie juz, nie ma po co.

Gość gem_ma
i co? gościu cię okłamuje, a ty o nim myślisz? żenada.

Gość afroamerykanka
no mysle o sobie, ze glupia i naiwna a taka stara.... a on fiut, tylko tasaka nie mam. i dzwoni do mnie narabany po imprezeie o 4 w nocy... eh.