Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karo21212

Chce umrzec

Polecane posty

Gość karo21212

Mam 19 lat i wiem wielu powie cale życie przed sobą ...ale ja naprawdę nie mam sil nie mam sil już kilka lat to nie stało się z dnia na dzień...moim rodzice maltretują mnie fizycznie ale najbardziej bola mnie teksty w stylu: nie mogę na Ciebie patrzeć jak chcesz to wypier... tylko kasa sie liczy jak już sie mata wkurzy zaczyna rzucać we mnie czym popadnie...a ojciec alkoholik od 30 lat dwa oblicza łagodne i to oblicze kiedy jest pijany ma ochotę mnie roznieść.Ludzie maja mnie dość sama sobie zasłużyłam okłamuje innych i ubliżam im wiec wiem ze za mną tęsknic nikt nie będzie rozmowy z nikim nie maja sensu bo ludzie uznawaj mnie za wariatkę i to ze wymyśliłam sobie patologiczna rodzinkę...miałam faceta który mnie zdradził poznałam teraz fajnego który sam niewie czego chce a ja nie mam czasu nie chce zyc wiem ze jest to wyjście dla tchórzy ale ja jestem tchórzem nie umiem walczyć chciałam to napisać nie ulżyło mi pytanie tylko ile jeszcze zdołam wytrzymać dzien moze dwa....

Gość Laleczkaaaaaa18
Prosze nie mow tak! Ja tez mam czasem takie dni ze mi sie zyc odechciewa... Wydaje mi sie ze nie mam nikogo bliskiego, ze nic mi w zyciu nie wychodzi:( Jestem w Twoim wieku...

Gość karo21212
przepraszam pierwszy raz jestem na tym forum i nie zauważyłam ze daje to na życiu erotycznym

wez sie w garsc dziewczyno.Pokaz innym na co Cie stac .Zajmij sie czyms pozytecznym .Przestan pamietac o tym co zle .Wiem cos o tym ,przestan sie tak tym przejmowac,co inni o Tobie mowia.Po burzy przychodzi i cisza ,wytrzymaj

Gość bzykacz
wyprowadz sie i zaczni swoje nowe życie

i wcale nie jest powiedziane ze to maja byc tylko topiki erotyczne.Jak komus nie pasi to woonn!!!

Gość karo21212
Ja wlasnie koncze szkole wyprowadzam sie3 za pol roku ale bo9je się ze jeśli tam nie będę dawała rady to tez zacznę pic...:(

spoko dziewczyno nie poddawaj się będzie ok-jesteś na dobrej drodze z tą wyprowadzką:)

Gość dasadsdas
hmm a po co kolejny tkai topik? przyjaciele.org i forum. tam znadziejsz pomoc

Gość pytajnik zawodowy
którego słowa nie zrozumiałeś - forum czy erotyczne ?

Gość Usamodzielij się
zarób na mieszkanie, zacznij od agencji towarzyskiej, potem sama, może z kolezanką, jak najszybciej z domu!!!!

Gość karo21212
do agencji towarzyskiej nie żartuj brak wyglądu figury jak by było inaczej może miałabym faceta który by mi pomógł a nie trafiala na samych dupków i pijaków:(mam dosc