Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brat mojego chłopaka

brat mojego chłopaka

Polecane posty

dzisiaj byłam u chłopaka z którym jestem juz 2 lata.Ma on strszego brata.Moj chłopak wyszedł na chwile z domu zostałam sama z jego bratem.A on zaczoł sie do mnie przymilac,prawic mi komplementy obejmowac mnie itp...;/

up

Gość vvvvv
zróbcie trójkącik

Gość selllennne
no to po prostu powiedz stanowcze nie jemu bratu zeby sie od ciebie odwalil:) Moze po prostu cie sprawzal;p

Gość Mi tez mowią
Wolnaa?? mam chłopaka

Gość LIPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Nie sprawdzał... jestem tego na 1000000000000000% pewna

Gość Pusiankako
Nie sprawdzal buhaha, on chce sie Ciebie pozbyc i tyle! Potem powie braciszkowi zeby z Toba zerwal bo latwa jestes i dawalas mu sie obmacywac.. ..i znowu bedzie sam z bratem a wszystkie kobiety to i tak k*wy :D UROCZO!

Gość Soryy/ ale w jego rodzinie
jestem mile widziana... A jego brat jak przychodze do niego to sie przedemna popisuje.Tak jak bym mu sie podobała.Ale ze ktos tak jak ty ma głupie myslenie to wiesz PC!

Gość a ja mysle sobie ze.........
z jednej strony moze faktycznie byc tak, ze ten brat na ciebie leci, ale ja bym tego raczej nie traktowala jako komplementu... skoro jestes dziewczyna brata, to powinien sobie na supel zawiazac, a nie cie zarywac... skoro cie zarywa, to jest palant, a skoro jest palant, to bardzo mozliwe, ze jakbys sie mu dala pomacac, to polecialby zaraz do brata i powiedzial: \"a wiesz co, a ta twoja laska, to bardziej na mnie leci, niz na ciebie, haha, bo ja jestem superkuuuul, a ona - to zwyczajna bicz jest...\" ciebie wygryzie, udowodni przy tym, jaki to z niego supersamiec, upokorzy brata i ciebie, i tyle bedziesz z tego miala... moze jemu sie wydaje, ze jest duuuzo lepszy od swojego mlodszego braciszka i nie moze zdzierzyc, ze mlody mu sie wybija na niepodleglosc? w kazdym razie, uwazaj, bo cala ta akcja zapowiada raczej klopoty. kaz mu sie odpieprzyc, bo zle na tym wszystkim wyjdziesz...

Gość Soryy/ ale w jego rodzinie
Ja go unikam,jak cos do mnie mowi nie reaguje zbytnio.. podchodzi do mnie mnie laskocze czy cos to sie odówam..do tej pory wszystko było ok.Nic takiego sie nie działo,ja teraz duzo sie zmieniłam na lepsze.i Wydaje mi sie ze on to zobaczył..Ale zle mi z tym!

Gość iytgb
tylko raczej nie radzilabym ci sie skarżyc swojemu chlopakowi:O