Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pangumka

dla Kobiety na Walentynki

Polecane posty

co byscie chcialy otrzymac od swoich panow?? pomozcie mi w jakims oryginlalnym prezencie :)

Gość hmmmmm.... a ja
simka :) zalezy ile chcesz wydac na swoja panne :D...jesli chcesz wydac dosyc duuuuuzo to kup juej pierścionek :) a jesli masz troche mniej kasy to kup jej moze storczka to jet taki kwia ktory podoba sie chyba wszystkim pania:) albo jakiegos slodkiego misia lub jakas szkatulke :) a jesli jestes calkiem splukany to kup po prostu kwiaty moze roze :) mam nadzieje ze pomoglam...

Gość szakalaka bum tralala
wiesz.... najlepiej kup jej jakąś seksowną bielizne :P ja bym się ucieszyła :)

Nie bede oryginalna... ja bym chciala dostac cos z bizuterii:) No i bardzo lubie perfumy, ale mam aktualnie 5 roznych, wiec narazie nie potrzebuje:P

Gość To będzie czadzik
Bukiet np .15 róż długich w środku wciśnięty misio ( pudełeczko od pierścionka kupowane u jubilerów z pozytywką ) W tym misiaczku pierścionek :) A w razie jak odbierze jako zaręczyny to bezpieczna będzie bransoletka lub łańcuszek. Za emocje kochanej daje gwarancje :)

Gość mloda...
a ja najbardziej ucieszyla bym sie , gdybym od swojego mena dostala jakies jego ladne zdjecie z dedykacja :)

Gość To będzie czadzik
Emocje to : 1 wrażenie - dostałam kwiaty ...drugie wrażenie - o misio pluszowy jakie to miłe ....3 wrażenie- biżuteria :)

Gość domakaaa
ramka na zdjecie , z twoim zdjeciem albo waszym wspólnym , ładna bielizna czerwona , tylko nie taka z sklepu sexshopu tylko naprawde musiałą by być bardzo stylowa , ale nie koniecznie musi to być prezent może kolacja , albo romantyczny wieczór w kinie

Gość domakaaa
mysle że najlpeszym prezentem jest zdjecie chłopaka