Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trutenica

nie dochodzi

Polecane posty

Gość shilla86
Jestem z facetem 10 miesiecy barzo lubie sex z nim lecz on nie zawze dochodzi czym jest to spowodowane?? Nie jestem kobieta ktora nie incjuje stosunku i jestem kobieta wyzwolona spełniam jego fantazje i rozmawiamy o tym on twierdz ze juz tak ma ale ja mysle ze ja robie cos nie tak :( Prosye o rade...

Gość maciek666
podstawowy problem z dojsciem(wytryskiem) to: -za duzo Onanizmu polegający na tym ze faceci zbyt mocno sciskaja swego kutasa jak se walą(sorki za epitety) i tak utrwalaja ten nawyk poprostu trzeba przestac walic konia-kutas potrzebuje zamiast reki PIzdy ja naprzykład kiedy uprawiam seks-mowa jest o drugim stosunku,lub trzecim to mam uczxucie luzu w pochwie i wtedy mi troche klapnie ale jakos zawsze potrafie dojsc,potrzebuje jeszcze troche czasu by poprawic ten problem! a dlaczego bo jak byłem młodszy i jak np.waliłem konia poraz drugi z rzędu to sciskałem penisa mocniej i wten sposób utrwalałem ten nawyk-czyli potrzeba scisniecia penisa zeby sie spuscic,dojsc poniewarz reka wywiera inny nacisk na człaonka niż pochwa wnioski ----nie walic dłuzej konia,zeby penis przyzwyczajil sie do nacisku jaki daje pochwa