Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rózowy cukiereczek

ten pierwszy raz

Polecane posty

Gość rózowy cukiereczek

hej:) chce rozpocząc wspołzycie ze swoim chłopakiem, robimy to pierwszy raz-i ja i on, nie wiem wiec jak to jest, moze macie jakies rady?:)

Gość mama nastolatki
Napisze jak zgred ale pomyslcie o zabespieczeniu i o jakims przyjemnym miejscu, bo to wpłynie na dalsze Wasze pozycie sexualne.Musicie byc wyluzowani a dodatkowo Ty jako dziewczynka przygotuj sie na bol..Tak to juz kobietki maja:-)

Gość dccdd
" zabespieczeniu" umarłam:D:D:D:D:D

Gość rózowy cukiereczek
no tak:) miejsce to wiemy,nastrój. ale jakie zabezpieczenie? same prezerwatywy? kompletnie sobie tego nie wyobrazam:D jak to ma wygladac:D

Gość rózowy cukiereczek
no i ma "do konca" dochodzic?

Gość ze tak powiem_
nie ma se włozyc, wyciagnac albo mu pociagnij:-D:-D:-D

Gość rózowy cukiereczek
jej ja prosze o normalne rady

Gość rózowy cukiereczek
no nikt nie ma zadnych doswiadczen?:D

Gość ala co jej odwala
1 rada jak masz 16 lat nie rób tego ... 2 dzieciaka jest ciężko wychować ... 3 poczekaj aż będziesz wiedziała, że to twój ten jedyny, a nie później będziesz chciała brać proszki w kilogramach i cięła się po rękach żeby się wyżyć bo to już niemodne, po prostu się zastanów i jak już się zastanowisz to użyjcie "prezesa" i "tabletek antykoncepcyjncych" i oczywiście nie zapominajcie o tym, że to nie daje 100% zabezpieczenia. ... Pozdro.

Gość mloda...
a co dokladnie chcesz wiedziec? sluze rada :)

Gość rózowy cukiereczek
jej, nie mam 16 lat, tylko 19 i wiem ze to ten jedyny, chciałam sie spytac, jak to wszytsko przebiea, co mam robic, jak sie zabezpieczyc zeby było przyjemnie ale zeby nie wpasc:)

Gość mloda...
po pierwsze, to postaw sie w sytuacji, co by bylo gdyby... zaszlabym w ciaze :)

Gość mloda...
tez stracilam, jak mialam 19 :D najlepsza jest gumka

Gość rózowy cukiereczek
do młoda wszytsko od początku do konca, bo jak zalozmy bedzie prezerwatywa do on ma dojsc we mnie czy jak, nie chce zeby była jakas niezreczna sytuacja:)

Gość mloda...
a najlepsza pozycja na pierwszy raz, to jak chlopak jest na gorze, wtedy najmniej odczuwa sie jego... no wiesz co :D

Gość rózowy cukiereczek
a no i najwazniejsze on by chciał tak na poczatku przez chwilke bez gumki, czy to bezpieczne?

Gość ala co jej odwala
sorka ale jesli masz 19 lat i nie wiesz jak sie zabezpieczyc to moze poczekaj z tym seksem, bo wiesz neta masz a sprwadzic nie umiesz jak sie zabezpieczyc,po drugie moze do ginekologa idz?hm taka drobna sugestia.dobra rada prezes i globulki ile nie tabletki

Gość mloda...
koniecznie ma dojsc w Tobie, a najlepiej jesli oboje dojdziecie w tym samym momencie, a potem on jeszcze przez jakis czas lezy na Tobie i w Tobie, to jest chyba najlepszy moment w seksie :)

Gość mloda...
to zalezy czy masz dni plodne, ja przez pare dni po okresie kocham sie z moim chlopakiem bez zabezpieczenia i on konczy w srodku

Gość rózowy cukiereczek
wiesz co z tego jak poczytam w necie, chciałam pogadac z ludzmi, bo to nie to samo co przeczytanie artykułów, tutaj mozna doradzic, a do gina pojde,mam umówiona wizyte, tylko z nim nie bede o tym rozmawiac,rozumiesz?

Gość mloda...
ale na pierwszy raz dla komfortu psychicznego radze od poczatku do konca w gumce

Gość rózowy cukiereczek
bardzo nie moge doczekac sie tego momentu, tylko boje sie, nie tego ze bedzie bolec tylko tego ze zajde w ciąze a co z tym bez zabezpieczenia na początku?

Gość rózowy cukiereczek
dzieki "młoda":)

Gość mloda...
i slusznie bo to wcale nie boli, ja uzywam tylko gumek, jakos nie ufam tabletkom, boje sie, ze po paru latach ich stosowania nie bede mogla zajsc w ciaze

Gość mloda...
mozezs obliczyc sobie kiedy masz dni plodne i po sprawie ale nie radze na pierwszy raz kombinowac,. moj pierwszy raz byl bez gumki, bo to bylo pare dni po okresie ale pozniej jak spoznial mi sie okres to tak sie schizofalam, ze masakra, po prostu wmowilam sobie ciaze, dlatego narazie nie decuduj sie chocby na chwile bez gumki

Gość mloda...
schizowalam* mialo byc :)

Gość rózowy cukiereczek
no postaram wyliczyc na dni bezpłodne:D ale i tak bedzie z gumką

Gość rózowy cukiereczek
http://zdrowie.onet.pl/7670,2306,1197063,,metoda_billingsow_ocena_sluzu_szyjkowego,serwis.html chyba cos takiego:)

Jak mozna sie umawiac na pierwszy raz? Kobieto to powinno byc spontaniczne chocby w lesie na grzybach a nie akies swiczuszki w pokoiku, pietnascie gumek, osiem dopochwow... Jezus maria co to ma byc? Jezeli bedziesz to tak planowac nie bedziesz miala zadnej przyjemnosci z seksu.

Jak mozna sie umawiac na pierwszy raz? Kobieto to powinno byc spontaniczne chocby w lesie na grzybach a nie akies swiczuszki w pokoiku, pietnascie gumek, osiem dopochwow... Jezus maria co to ma byc? Jezeli bedziesz to tak planowac nie bedziesz miala zadnej przyjemnosci z seksu.