Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krystiannn28

spotkałem fajna dziewczyne ale ma jakąs chora manie

Polecane posty

Gość krystiannn28
w domu juz sie z neij podśmiewuja np jej bart "policz sobie Kamila policz,ile juz dzbanuszków masz"

Gość papam
sami naukowcy tu siedzą: CZŁOWIEKU, TWOJA CIOTKA ROBI TO DLA ŻARTU, A NIE Z PRZYMUSU! PLĄCZESZ POJĘCIA A INNYM WCISKAĆ GŁUPOTY. JESLI NIE ZNASZ OSOBY Z TAKĄ CHOROBĄ TO NIE WPROWADZAJ INNYCH W BŁĄD. JA PRZEPROWADZIŁAM MNÓSTWO ROZMÓW Z KOLEGĄ I CHYBA BARDZIEJ SIE ORIENTUJE...CO NIE ZNACZY ŻE JESTEM PSYCHOLOGIEM.

Gość powinna pogadać z lekarzem
bo prędzej czy później otoczenie będzie reagowało na jej zachowanie i będzie się to odbijać na jej kontaktach społecznych może to i nieszkodliwe zachowanie ale po co jej etykietka dziwoląga czy wariatki ? skoro sam zaczynasz sie nad tym zastanawiać to znak że inni też widzą te jej dziwne nawyki

Gość papam
Autorze: W domu widocznie bagatelizują problem, naśmiewają się z niej a to tylko pogarsza sprawę i rodzi u niej furstrację. Rodzina pewnie nie wie co to jest owa nerwica i myśli, że to jej się wymyśliło dla zabawy a to nie jest tak.

Gość sami naukowcy tu siedzą
a skąd ty wiesz dlaczego moja ciotka to robi??? no proszę cię nie pogrążaj się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość powinna pogadać z lekarzem
miałam kiedyś nerwicę natręctw, jak sie zdenerwowałam to kręciłam włosy, to było bardzo dawno, w szkole podstawej, samo mineło potem miałam etap że bardzo często myłam ręce, też nie wiem z czego to wynikało, ciągle je płukałam pod kranem, miałam spierzchnięte dłonie jak papier ścierny, też mineło teraz nie mam żadnych natręctw, pewnie wywoływał je stres

było jasno napisane że musi najpierw policzyć... rany czytaj chociaż ze zrozumieniem jak już umiesz przewidywać ludzkie mysli i działania

Gość papam
SAMI NAUKOWCY TU SIEDZĄ: CZLOWIEKU, ROBISZ SOBIE CYRKI A KTOŚ MOŻE MIEĆ POWAZNY PROBLEM :O PRZYSZEDLEŚ TU POKAZYWAĆ JAKI JESTEŚ SUPER?! NIE WIESZ CO TO ZA CHOROBA, NIE MASZ BLADEGO POJĘCIA...ALE ZAWSZE ZNAJDZIE SIĘ KTOŚ KTO MUSI SIĘ NIEPOTRZEBNIE WTRĄCIĆ GDY INNI PROBUJĄ KOMUS COŚ DORADZIĆ :-( A STĄD WIEM, ZE TWOJA CIOTKA NIE MA NN, BO TO CO OPISAŁEŚ TO NIE SĄ OBJAWY ZOKa!

nie krzycz! :-O nie pogrążaj się. na oczy dziewczyny nie widziałaś, nie masz pojęcia o jej życiu, a już wydajesz diagnozy! Zastanów się nad sobą! Może wydaje Ci się że pomagasz i pozjadałaś wszystkie rozumy, bo akurat słyszałas od kogoś o tej chorobie i nagle wielka znawczyni :-O żal a autor jak jest głupi i tępy to zapewne zaraz wyślę dziewcze do lekarza :-O bo AUTORYTET na forum się odezwał, bo coś gdzieś kiedyś słyszał i z kims rozmawiał :-O

Gość krystiannn28
ja dziekuej za opinie nie mam żalu poprostu dziwie sie temu troche zachowaniu ejsli tak zostanie to juz trudno byleby sie nei pogorszyło

Gość krystiannn28
raczej robi to tylko w domu jak sie nudzi przwaznie jelsi jest w towarzystwie nei stwierdziłem nic takiego wiec jakies to pocieszenie ejst

poproś ją żeby przestała to robić chociaż na 1 dzień i wtedy zobaczysz czy ma z tym problem. Może po prostru to lubi? Czy musi być od razu chora? Ja jak myję zęby to licze do 120, żeby wyszło 2 minuty :-D CHOROBĘ MAM NA BANK!

Gość papam
SAMI NAUKOWCY TU SIEDZĄ: Nie chce mi się wchodzić z Tobą w pyskówki...bo nie ma z kim. Autor zrobi z tym co zechce. Linki ma, poczyta i bedzie wiedział. A Ty idź pouczać jakichś malolatów, bo zdecydowanie brak Ci pokazywania komuś autorytetu...ale tu go nie zdobędziesz haha. A lepiej żeby dziewczyna ew. poszla do lekarza, niż każdy mial ją wytykać palcami. Nie wiesz jak to jest, a się wymądrzasz. Nie powiedziałam, ze ona ma NN, tylko ze te objawy pasują do tej choroby. Diagnozę może postawić tylko lekarz. Nie piszę tych obserwacji...bo jak to sie wyraziłeś ingorancie: "słyszałas od kogoś o tej chorobie i nagle wielka znawczyni żal". Ale nie będę ci się tłumaczyć, bo jak pisałam NIE MA KOMU!

Gość papam
P.S. ALE CZYTAĆ TRZEBA ZE ZROZUMIENIEM! NO, ALE DOWIEDZIONO ŻE POLSKIE DZIECI MAJĄ NAJWIĘKSZY KŁOPOT, WŁASNIE ZE ZROZUMIENIEM CZYTANEGO TEKSTU :o

ie będziesz się tłumaczyć bo nie ma komu, ale postu dłuższego nie mogłaś napisać? :-D idź już spać :-D ochłoniesz trochę bo widzę, ześ zbulwersowana, iż ktoś podwazył twoją wszechstronną wiedzę i umiejętnośc wydawania diagnoz na odległość, nie będąc nawet specjalistą :-D GENIUSZ szanowni państwo! geniusz :-D

Gość papam
Widzę, że wiesz o mnie więcej niż ja :d Dziękuję za opinię że jesteś geniuszem 🖐️ A nie Ty mi będziesz mówił ile mam pisać i kiedy. Jak Ci się nudzi to idź spać...

Gość papam
Widzę, że wiesz o mnie więcej niż ja :d Dziękuję za opinię że jestem geniuszem A nie Ty mi będziesz mówił ile mam pisać i kiedy. Jak Ci się nudzi to idź spać... Tak, jestem zbulwersowana...Twoją głupotą...że też takie osoby chodzą po ziemi :o

Gość Karimmmmm21

ja liczę schody, po których wchodzę a wzięło mi się to stąd, że kiedyś, kiedy byłam mała musiałam wchodzić na strych w górnej części domu nie było jeszcze światła, a wieczorami było ciemno to nauczyłam się liczyć schodki, po których wchodziłam czy schodziłam, żeby z nich nie spaść;) zawsze też liczę wagony w przejeżdżających pociagach