Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiyka

Brokeback Mountain

Polecane posty

Gość kiyka

tajemnica Brokeback Mountain.. ogladaliscie na tvn? nie moglam patrzec na tych gejow. Nie zrozumialam filmu moze, ale dla mnie byl oblesny

Gość bylam na tym w kinie
3 lata temufujjjjj wyszlam w polowie:P

Gość black magic w
a ja uwazam, ze bdb i dotyczył nie tylko gejów, tylko generalnie życia w kłamstwie i zaprzeczaniu sobie...

Gość photos
Ogladałam pierwszy raz i w sumi mi sie podobał chociaz zakonczenie takie jakies... ale trzeba miec zdrowie zeby prowadzic takie podwojne zycie A co tam oblesnego było?? raz sie pocalowalia tak to ewentualnie sie przytulili:)

Gość kiyka
ogolnie to najgorsza byla ta pierwsza scena w namiocie.. ogolnie calowanie sie.

Gość wielbicielka Rafałka
ogladalam w kinie film piekny, wzruszajacy i smutny :(

Gość bylam na tym w kinie
mnie nawet nie chodzi o gejow tylko o to ze ten film mi sie wogole nie podobal;/ ale to juz od gustu zalezy a o gustach sie nie dyskutuje;)

Gość dedede
a jak ty się z kimś całujesz to myślisz, że to nie jest obleśne?:O

Przesłanie filmu jest proste. Czy obleśny??? Bo ja wiem? Dla mnie raczej nie. Obleśni są ci, którzy nie potrafią zzakceptować inności.

Gość Ania1986
mnie tez zdołował.. smutno mi się zrobiło,ludzie mimo, iz się kochają- nie potrafią być ze sobą.. przykre to jest

Gość Okrąglinek
Nie nie potrafią,a nie mogą. Strasznie mnie dołuje ten film,może nie sam w sobie,ale przez to,że obok siebie mam podobną sytuację.Dwóch chłopaków,no niby są razem,ale przed całym światem jest jedno wielkie oszukiwanie i wmawianie,że jest się kimś innym :(

Gość gf
ja ogladalam, ale juz dawno temu. Dla mnie ten film był, hmm oblesny to moze za duzo powiedziane, ale cos w tym stylu. Zgorszylam się. Nie mogłam znieść widoku obsciskujących się gejów. Nigdy wiecej tego filmu nie obejrze.

Gość kiyka
Nie jesli ja sie caluje to to nie jest oblesne bo to jest normalne. I jak pokazywali sceny z ich kobietami nie bylo to dla mnie złe i dziwne. Akceptacja to jedna rzecz, a patrzenie na nich druga ja nie nawidze patrzec na gejow i wielu ludzi to tez gorszy

A mnie nie mniej gorszy całowanie się czy sceny łóżkowe "normalnych" ludzi :O naprawdę :O zwłaszcza na żywo, na ulicy bleeh

Gość hmmm...hmmm...
Mi się podobał, cały czas do mnie nie dociera jak faceci się mogą kochać i to nie tylko w sensie fizycznym, dla mnie to jest tak dziwne, że aż nie pojęte, ale akceptuję to. Niech każy sobie żyje jak chce, byle nie robił krzywdy innym. Obleśni to są dla mie pedofile i gwałciciele, a homoseksualistów to mi jest po prostu żal.

Gość oglądałam od momentu
kiedy jedna z żon widzi ich całujących się przed domem. Myślałam,że film będzie nudziarski,ale wzruszył mnie.

Gość nerwiczka
ogladalam do konca, nawet sie poplakalam. szkoda, ze nie mogli zyc razem..........chociaz dla mnie widok calujacych sie facetow rpzyprawia o mdlosci

Gość ja oglądałam i nic mnie tam
nie obrzydzało, bardzo mi się podobał ten film, smutne jest to, że nie mogli być razem, nieszczęśliwa miłość zawsze jest smutna obojętnie czy między facetami, czy między kobietą, a mężczyzną.