Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jesteście za kierowcom czy za

dziś jadąć autobusem kierowca kazał wysiąść trzem chłopakom bo mieli piwo i byli

Polecane posty

wycięci i chyba palili i wkońcu wysiedli i nie istotne ze była to godzina 20:00 i dojść do nastepnego przystanku to jakieś 10 min drogi.jesteście za kierowcom czy za tym zeby zeby go uprosili i dowiuzł do jakiegoś przystanku zeby mogli sie przesiąsc i jechać dalej czy dla nich to jaklś nauczka ???

Gość 33399789
jestem za kierowcĄ Byłeś jednym z nich, co? :O

Gość kierowca powinien
zadzwonic po policje ;/ malo ze na wytrzezwialke by trafili to jeszcze kare by dostali za picie i palenie w miejscu publicznym ...

Gość makarons
nie ma tu co dywagowac za kim sie jest a za kim nie, takie sa przepisy i koniec, jeszcze sie mam nad lachami uzalac bo biedactwa naja daleko do automusu...o 20.00...ooo kurwa ale straszne...ja o 23 musialam na piechote kilka przystankow przejsc bo sie autobus zepsul i nikt sie nie uzalal a byl to ostatni autobus ktory wogole w tym dniu jechal

nie nie byłem jednym z nich bo chyba nie dał bym rady pisać:) ja z tych poządnych ale nie nudnych kierowca odpoeisds za autobys i współ pasazerów nikt za nimi sie nie uzala tylko na szczescie nie mamy cenzury w internecie i kazdy moze swoja opinie wyrazić

Gość z punktu prawnego
kierowca nie ma praw nic zrobic jesli zaplacili za biletyi jesli zaden z pasazerow nie zlozyl zazalenia. mogl zawiadomic policje. w bardziej cywilizowanych krajach ludzie moga kupic alkohol w autobusach czy pociagach ...ale z drugiej strony ludzie tam zachowuja sie kulturalnie anie jak banda szczyli . JESTEM ZA KIEROWCA

Gość makarons
zgodnie z przepisami jest ZAKAZ SPOZYWANIA ALKOHOLU na pokladzie autobusu, niewazne czy za bilet zaplacili czy nie, to samo tyczy sie palenia

Gość makarons
z punktu prawnego----ja mieszkam zagranica i ludzie po alkoholu WSZEDZIE zachowuja sie tak samo, to jest jakis niczym nie poparty mit ze tylko Polacy zachowuja sie czasem!!! jak chamy

no dobra a jesli dajmy na to ze mieli bilet miesieczny ale raczej nie i pili piwo czy miał prawo ich wyzucić , dzwonic po policje i wstrzymywac autobus przeciez nie po to ktos płaci 100 zł "9 dokładni) /miesiąc za pilet zeby być na miejscu po 20 minutach tylko być na czas czyli najprosiej ich wyprosic z autobusu

ps kiedyś byłem swiatkiem jak kierowca wyprosił kogos bo tem tyrzmał ( odkładnie ) podeszwe buta o trawędz siedzenie

Gość makarons
powiem tak, mam tego pecha chyba w zyciu ze osobiscie nie trafilam na kulturalnego i uprzejmegokierowce, a jezdzilam transportem miejskim wiele lat, nie upowaznia to jednak nikogo do lamania przepisaw, ktore przeciez nie sam kierowca wymyslil

tez miałam taką sytuację, 6 łebków chlało piwo i wódę i głosno przeklinało, kierowca zatrzymał autobus i ich stąd wyjebał:) jestem na tak

Gość lkhjk87g6
DO : z punktu prawnego 1) Ciekawe w jakim cywilizowanym kraju mozna kupic alkohol w autobusie? 2) w Polsce w PKP tez mozna kupic alkohol,czy to oznacza ze jestesmy cywilizowanym krajem?

Gość makarons
tak przedmowco, Polska to cywilizowany kraj, tylko obywatele jacys nie teges....nie wiem czemu sie tak tego biednego kraju czepiacie a nie zidiocialych ludzi ktorzy go doprowadzaja na skraj upadku

czyli podsumowując 100% jestesmy za pozadkiem w miescie w komunikacji miejsckiej czyli wypić tak , miec bilet ,nie przeszkadzać współpasazerom , w spokoju dojechac do domu , to jest jakaś nadzieja dla tego kraju bo juz myslałem ze jestesmy zadupiem Europy

Gość nie no poracha
wytrzezwialke by trafili to jeszcze kare by dostali za picie i palenie w miejscu publicznym ...

no zaraz jak mozna powiedziec ze kraj jest cywilizowany tylko ludzie jacyć nie pasujący do normy cywilizacyjnej przeciez kraj to ludzie w nim mieszkajacy , tylko tych szargajacych opinie musi być coraz mniej jesli mamy sie nazywać mianem kraju europy zachodniej czyli tym na wzszym poziomie ( i nie chce zeby tu zapachniał rasą panów wobec innych kontynentów)

Gość makarons
mialam na mysli to, ze nie mozna obrazac kraju, nie moze byc tak ze jest wiecznie do dupy, bo wlasnie tym przede wszystkim odstajemy od tych, jak to nazmaliscie "cywilizowanych" krajow, ze nie szanujemy swojej ojczyzny a poza tym, skoro juz tak napisalas/napisales ze kraj to ludzie, to sa to rowniez ci ktorzy o ten kraj walczyli, nasi przodkowie, moi i twoi dziadkowie...mysle ze jest to "nie na poziomie" obrazac rowniez ich...nie mamy takiego prawa

makarons dokładnie sie z tobą zgadzam nie po to oddwali zecie nasi dziadowie ci co walczyli o jej niepodległosci sówerennośc zeby dziś w wymazonej wolnosci i demokracji jacyś smarkacze na to pluli tylko w tym problem co z tym zrobić( jesli już mamy temat rozbudować) , czy ono ci pijacy sie czegos nauczyli czy następnym razem tak nie zrobią a podobno z demokracji i wolności trzeba umiec kozystać

ps mysle ze jest to "nie na poziomie" obrazac rowniez ich...nie mamy takiego prawa uścislij o kogo ci chodzi o obrazanie naszych ojców walczacych o Polskę czy obrazanie tych małolatów bo nie zrozumiałem bo nikt nikogo nie obraza

Gość makarons
chodzilo mi o obrazanie poprzez brak szacunku dla Polski - ujme tak moj tok myslenia ;) Polska to glupi kraj czyli po co inni o niego walczyli skoro taki do dupy czyli skoro kraj do dupy to ci co walczyli tez do dupy...tak ja to widze, kiedy ktos mowi "durny kraj, popieprzony kraj, niecywilizowany kraj"

Gość Ekopoison
jesteście za kierowcom czy za wycięci i chyba palili i wkońcu wysiedli i nie istotne ze była to godzina 20:00 i dojść do nastepnego przystanku to jakieś 10 min drogi.jesteście za kierowcom czy za tym zeby zeby go uprosili i dowiuzł do jakiegoś przystanku zeby mogli sie przesiąsc i jechać dalej czy dla nich to jaklś nauczka ??? Co za debil załozył temat. jeszcze ch_uje powinny dostać kopa na drogę.