Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce sie dowiedziec

Kupujecie buty przez internet?

Polecane posty

Gość chce sie dowiedziec

Przeglądam oferty na allegro i jest duży wybór fajnych i tanich,ale zastanawam sie czy to ma sens,bo przecież jak podam mój nr to nie znaczy,że będzie dobry,bo to zależy od budowy buta,coś może źle leżeć tp.Zdarzyło se Wam kupować obuwie z netu??

Gość photos
Tak kilka razy i tylko raz okazaly sie niewydodne:O Zawsze podany jest wymiar wkladki zmierz stope i powinno byc ok:) jak cos zawsze mozna zwrocic nie chodzone:)

Gość makarons
mozna sprobowac znalezc dana firme w realu, przymierzyc a potem podac rozmiar na aukcji ;)

Gość chce sie dowiedziec
Wkładka to nie problem,ale np pasek może uciskać,szerokość może być zła td.Jakbym miała dostęp do tych firm co sa w necie to nie musiałabym kupować w sieci :P Mieszkam w małej miejscowości i mam tu mały wybór fajnych butów,dlatego szukam na allegro

Gość chce sie dowiedziec
odswiezam,moze ktos jeszcze sie wypowie

ja kupuję przez internet tylko buty sportowe znanych marek a to z tego względu,że tam zawsze rozmiarówka sie zgadza z moim faktycznym rozmiarem,fakt są fajne kozaki,botki itp. ale jakos nie odważyłam się wyrzucić kilka stówek tak na chybił-trafił:)

ja mam ochpte kupic pare par na butyk'u ale ze aj jestem wybredna i ciezko mi dopasowac buty to musialam zrezygnowac:o