Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joanna2319

nadżerka macicy?

Polecane posty

czesc dziewczyny. co to jest ta nadzerka macicy i czy jak sie to ma mozna normalnie zajsc w ciaze? pozdrawiam

Gość mama 4 miesiecznej Oliwii
ja mialam nadzerke i zaszlam w ciaze to jest nie grozne jezeli sie nie powieksza to sie z tym nic nie robi a jak sie powieksza to sie to wybala oczywiscie nie w ciazy... czasami peka przy porodzie ja mialam cesarke wiec mi nie pekłą a na kontrol dopiero sie wybieram wiec zobacze co dalej

bałam sie ze to cos powaznego, ale jak widac mozna zyc z tym i mozna normlanie dzieci rodzic :) mam jeszcze takie pytanie...nie iwem czemu tak sie dzieje bo od ldluzeszgo czasu jak sie kocham z mezem to jak juz jest "we mnie" i sie rusza to czuje takie otarcia w czasie ii chwile po, czym to moze bys spowodowane ?

Gość mama 4 miesiecznej Oliwii
ale jakie otarci

Gość dorcia33
Wlasnie tez nie kumam

do gusia23219 Mam podobnie, z tymi otarciami, też nie wiem dlaczego tak jest. Miałam a może jeszcze mam nadżerkę. Przed ciążą miałam wymrażaną krioterapia, ale się odnowiła i po drugiej ciąży miałam wypalaną. Podobno już jej nie ma, ale te otarcia, by ich nie było podczas stosunku polecam żel intymny nawilżający mi pomaga.

Gość dorcia33
Ja kiedys tez mialam nadzerke,ale to kupa lat temu.Sama sie zaleczyla.Te otarcia too moze chodzi o to,ze za krotka gra wstepna i wtedy ..no sama wiesz.Moze to to?

Gość Anialisa
nadżerka robi się na szyjce macicy, a nie na macicy!

ja tez niby mialam 7 lat temu,potem urodzilam jeszcze dwoje dzieci,w listopadzie bylam u gina i mowie ze chce z tym zrobic porzadek,a on na to "z czym"??,przeciez pani nie ma zadnej nadzerki.Sama znikla??????????chyba tak ,przeciez by widzial gdyba byla hehehehe