Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilita2222

Moje życie się stoczyło

Polecane posty

Gość malushek189
normalnej pracy? wy ludzie zyjecie w sience fiction to Polska jedzenie (ok300zl) + pokoj ok 400zl plus kserowki ok 30zl a kurtka na zime, jakies buty...

Gość lilita2222
szukałam, ile ja CV wysłałam, ale kto zatrudni studentkę dzienną. Chciałam byc zaoczną to było to samo bo na utrzymanie nie starczalo

Gość malushek189
a kiedy ona sie ucyzc bedzie do 22 codziennie praca a jak jest teray sesja to jak ona zda co wz wogole mowicie

Gość malushek189
myslcie nie realnie bez pomocy rodzyicow nie da sie samemu na studiach i kto twierdzi inacyej jest idealista zbytnim

Gość malushek189
ile miesiecznie zcie kosytuje prosye was sory ya literowki ale mam niemiecka klawiature a tu inacyej sa literki

Gość lilita2222
do ir_is dziewczyn ja mam zajecia o 9.40 do 11.20 a potem wolne do 15 i to są studia dzienne, chyba nie znasz reali albo studiujesz gdzies gdzie jest inaczej

Gość lilita2222
a dodam że studiuje na uniwersytecie na dziennych

Gość malushek189
dokladnie ma do 15 zajecia uczelnie moze nie pod domem ale np pol godz drogi to na 16 bedzie a kiedz nauka jak to ciezki kierunek no ok w sob i niedz ok a co ona w sob i niedz zarobi w polsce za 5zl na godz

Gość malushek189
wy widac nie macie pojecia a ok po odliczyeniu za mieszkanie i zarlo a na mydlo itd

Gość a co to jest
malushek chyba ci juz sperma sponsorow mozg wyzarla, masz po prostu zmieniona klawiature i zamiast y piszesz tylko z aaa i wczesniej jakos nie mialas tego problemu...zenada...niemiecka klawiatura toi nie chinska...nastepnym razem powiedz sponsorowi zeby ci polska kupil...

Gość lilita2222
malsuhek dzieki, że to rozumiesz

Gość lilita2222
malushek sorry

Gość malushek189
debil bz sie nie roycyztal a ja glabie siedyialam na kompie teray mam laptopa na nogach w lozku. ja cie royumiem bo sama jestem w takiej sytuacji

Gość lilita2222
a co to jest to nie topik dla ciebie. Tu szukam zrozumienia itd. jak masz zamiar wygłaszac swoje cnotliwe poglądy to nie ten topik. czytaj bo nie szukam obelg

Gość malushek189
utrzmanie bez zbednzch fajerwerkow kosztuje w obczm miescie ok 1000zl wiem,ze studiujac dziennie pracujac w weekendy nie dasz rady

Gość lilita2222
malushek jak czujesz bądź przeszłaś to co ja to napisz na mojego maila. Szukam kogoś z kim mogę o tym pogadać

Gość malushek189
taka jest polska trudno trzeba dac rade

Gość malushek189
gwiaydecyka282828.tlen.pl po 282828 powinna bzc malpa ale tu cos nie moge zrobic teraz napisz bo podsyzwy beda

Gość lilita2222
nawet kosztem siebie ale trzeba niestety:(

Gość malushek189
ludzie pieknie mowia ale w praktzce nie wiedza jak to jest bo im mamusia jak miala dawala na bluzunie czy jedzonkoo

Gość a co to jest
lilita ja nie mam zamiaru nikogo obrazac, a na pewno nie ciebie, powyzej komentowalam tylko chec wytlumaczenia swojej niechlujnosci problemem z klawiatura prawda jest ze zycie jest twoje i przezyjesz je jak chcesz bo masz do tego prawo ale pamietaj tez ze zycie jest jedno, uwazam, ze nie znalazlas sie w sytuacji podbramkowej aby musiec sie posuwac do takiej skrajnosci, tym bardziej, ze jak piszesz nie masz takiego "kurewskiego" charakteru i cie to meczy. Trzymanie sie na sile dziennych studiow i tylko narzekanie na brak mozliwosci to jest bierne godzenie sie na takie zycie...uwazam ze mozesz dac sobie rade w inny sposob

Gość malushek189
halo

Gość malushek189
jak sobie kretynko da rade no jak... jest na jednolitej magisterce nie moze teraz pryerwac jest pol roku do koca i jak

Gość a co to jest
ps. mamusia ani tatus ani sponsor nie dawali mi na studia, ani na bluzunie ani na kosmetyki (uzywalam tyle na ile bylo mnie stac, kupowalam tylko niezbedne rzeczy), zarabialam sama, nawet na pierwszym roku nie dokladal sie nikt, pracowalam za pare groszy, dzielilam sie kosztami z kolezanka - wspollokatorka, ale studiowalam zaocznie i teraz tego nie zaluje

Gość malushek189
sama studiuje dziennie ale nawet jak zaocyne sie ciagnie jest problem bo miesiecznie 300zl to duzo

Gość lilita2222
daj raz jeszcze maila bo napisałam do ciebie ale wysłać nie moge

Gość a co to jest
swietnie platna dama do towarzystwa nazywa mnie kretynka...to chyba komplement ;) ja tam wierze ze rade sobie da - kredyty studenckie, stypendia plus praca chalupnicza, zawsze to jakis grosz, a ze jest sesja, ze egzaminy to coz...nie ona jedna ktora ma egzaminy i pracuje

Gość malushek189
jasne jasne mamusia na pewno nic corusi nie dala co tz wogole mowisz jasne jasne i za miesykanie nawet na 5 os po 300zl plus rachunki plus kserowki plus ksiazki choc mozna sobie poradzic i tzlko kserowkami a mzdlo, a zwzklz dezodorant pod pache.... jak juz jest na dziennzch niech je dokonczz

Gość malushek189
tak jestes zaoczniakiem a ja jestem na uw wiec sorka

Gość lilita2222
a co to jest- JA STUDIUJĘ DZIENNIE A NIE ZAOCZNIE I TO JEST RÓŻNICA!