Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sophiaa

z kolegą... co robić?

Polecane posty

Gość sophiaa

Wiem, jestem głupia. Poszłam do łóżka z kolegą z pracy. Zaangażowałam się emocjonalnie, a o się bawił. Teraz się nie odzywa. w poniedziałek mam iść do pracy. Jestem lekko przerażona. Boję się, że będzie udawał, że mnie nie zna. Nie wiem jak sobie z ym poradzić. Pomóżcie.

Gość ewropewipeopfvxnxkxc
jestes glupia i puszczalska. Glupia kurwo masz przejbane w pracy :D Pewnie pochwali sie wszystkim wspolpracownikom, ze dajesz dupy i kazdy bedzie uwazal sie za szmate :D powodzena jutro :) 🖐️

Jak będzie udawał ,że Cię nie zna -rób tak samo .Następnym razem rozsądniej wybieraj -ale \"errarum humaum est \" :) Trzymaj się .

* humanum ( sjadło mi literkę :) )

Gość i po co ci to było
i jeszcze tutaj o tym piszesz? wpis wyżej podbudował cię...?

Ostatni raz ERRARE HUMANUM EST ! Jest mi wstyd :(

Gość el sparagus
"Boję się, że będzie udawał, że mnie nie zna" to straszne, co ty teraz zrobisz? :D btw Byly by jaja, jakbys w ciaze zaszla :P

Gość ewropewipeopfvxnxkxc
ERRARE HUMANUM EST ! o tak tak, zawsze znajdzie sie wymowka na kurestwo 💤

Gość sophiaa
no przecież nie zrobiłam tego po tygodniu znajomości, normalnie się spotykaliśmy, jak każda normalna para, tylko, że my razem pracujemy

Gość do awe 1
niech ci nie bedzie wstyd w mysl tego, co zacytowłas :) :)

To znaczy ,że on jest draniem :(

Gość hhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
a zasada jest taka: 1. zero seksu z ludzmi z pracy, 2. zero seksu z ludzmi z mojego bloku, 3. zero seksu z tymi z ktorymi studiuje na roku... jakbys tego przestrzegała to bys dzis nie miała sraczki przed poniedziałkiem w pracy

To już nie można zakochać się w koledze z pracy , z bloku , z roku ? To jakiś absurd .A co z małżeństwami , które poznały się na studiach ? Znam wiele takich :)

awe1 nie mozna:D:P kochana zakochac sie a puszczac sie to dwie sprawy:D myslisz ze te pary po seksie bały sie pojsc w poniedzialek do pracy, na uczelnie lub wyjsc z bloku? - nie sadze, samo bzyku bzyku pewnie jeszcze szybko i bez jakichs deklaracji, bycia ze soba i jest strachhhhhhhhhhhhh

Gość frrrr
Udawaj,ze nic sie nie stalo.Zobaczysz, jak on sie zachowuje.Jesli bedzie Cie olewal,zrob to samo w stosunku do niego.

a osoby ktora widzi sie non stop w pracy czy gdzies tam, to przed skokiem do łózka trzeba dobrze znac i byc jej pewnym, na takie skoki proponuje facetow z ktorymi sie nie pracuje:D

Ale Ona napisała ,że byli parą :) Może po prostu , On jest draniem a Ona uwierzyła ,że Jemu zależy ?

Hhhhhuuuuuuuuuuuu-z tą pewnością masz rację :D

Gość sophiaa
spotykamy się od 5 miesięcy, sypiamy ze sobą od jakiegoś miesiąca, tylko w pracy nikt nie wie, to nie było byle co na boku, a boję się pójść do pracy, bo od paru dni się nie odzywa i mam wrażenie, że się po prostu bawił, a ja coś do niego czuje, nie chodzi mi o współpracowników, boję się spotkania z nim

Ale czy taka pewność w ogóle istnieje ? Wątpię :(

Spróbuj z nim porozmawiać po pracy .Jak się nie uda - skreśl człowieka.Nie jest wart ,żeby się martwić .A w pracy Go ignoruj .Wiem ,ze trudne ,ale dasz radę :)

Gość sophiaa
dziękuję awe 1, chociaż ktoś nie stwierdził, że jestem puszczalską idiotką, wydawało mi się, że go znam, ale chyba nic o nim nie wiem

Nie jesteś :) A On ( jeżeli jest tak jak myślisz ) jest prostakiem i draniem .A czy takimi osobami warto się przejmować ? Trzymam za Ciebie kciuki .Powodzenia w poniedziałek

sophiaa wyluzuj, moze koles ma jakies problemy? ty tez wrzuc na luz, nie dzwon, nie pisz, poczekaj na rozwój wypadków, no i popatrz, jakby koles gdzie indziej pracował to bys nie miała tego problemu, a jak cie olał i bedziesz musiała go codzinnie widywac? nie bedziesz mogła zapomniec bo codzien bedzie ci stawał przed oczami? chcesz spokoju to na przyszłosc stosuj moje 3 zasady...

dla własnego zdrowia psychicznego;)