Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patriszja7

Czy taki prezent na walentynki mu się spodoba?

Polecane posty

Otóż jesteśmy ze sobą jakoś miesiąc, zbliżają się walentynki i tak myślałam nad prezentem dla niego.. nie mam kasy, żeby mu kupić jakiś wystrzałowy prezent.. ale pomyślałam, że może upieke mu własnoręcznie cisateczka w kształcie serduszek i dam w ładnym pudełeczku ;) czy to wystraczy..? bo naprawde nie mam weny :(

Gość pan bałagan
Pewnie że dobry, ale lepsze by były w kształcie cycuszków albo samochodzików

O te samochodziki moze i byly by lepsze ;) Ale czy same ciastka to nie bedzie za malo..? tego się obawiam..

Gość napirek
jak lubi słodkości to jak najbardziej bo mi już cieknie ślinka na samą myśl o takich ciastezkach :D

Gość czekam na opinie
jestes z nim dopiero miesiąc, nie cuduj dziewczyno :o ciasta w zupelnosci wystarczą. po raz kolejny pisze nie pokazujcie facetom, ze tak bardzo wam zalezy

Ale co to znaczy "za mało"? Są jakieś przepisy dotyczące tego, jak duży i jak drogi prezent trzeba dać? My z mężem w ogóle nie obchodzimy walentynek:-p A tak naprawdę ważne, żeby prezencik był od serca, a nie czy jest kosztowny. Ciastka to świetny pomysł, nieoklepany.

Gość domakaaa
super prezent ale musisz mieć naprawde ładne pudełko , i ciastka musza być pyszne ,

No chodzi o to, czy on się nie rozczaruje ze tylko ciastka.. wiem ze to glupie, ale tak pytam

Gość jhb uk
on sie ma o Ciebie bardziej starac,nie Ty o niego, Ty mu potem dasz wiecej , gdzy on Ci poaze ze warto, wiec daj mu te ciaska i ladnego buziaka.