Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dinka...

helicobacter pylori a trądzik

Polecane posty

Gość dinka...

miał ktoś tą bakterie i po wyleczeniu trądzik minął? może to mieć jakiś wpływ na cere?? ja mam zapalenie zoladka wlasnie prze ta bakterie i wypryski na twarzy.. ktos tez tak mial? włosy tez wypadaja.

Ja też mam te bakterie wykazała to gastroskopia tradzik też mam włosy tez mi wypadają chociaz ja niby juz wyleczyłam te bakterie brałam przez jakiś czas tabletki alee hmm nie wiem czy przez to jest tradzik i wypadanie włosów to znaczy ja nie miałam jakies bardzo widocznego trądziku ale co chwile wyskakiwały mi jakies pryszcze teraz mam takie nie ładne slady po nich :( ale nie są tak widoczne ;) teraz też od czasu do czasu cos mi wyskakuje ale ostatnio jakos rzadziej ;)

Ja też mam te bakterie wykazała to gastroskopia tradzik też mam włosy tez mi wypadają chociaz ja niby juz wyleczyłam te bakterie brałam przez jakiś czas tabletki alee hmm nie wiem czy przez to jest tradzik i wypadanie włosów to znaczy ja nie miałam jakies bardzo widocznego trądziku ale co chwile wyskakiwały mi jakies pryszcze teraz mam takie nie ładne slady po nich :( ale nie są tak widoczne ;) teraz też od czasu do czasu cos mi wyskakuje ale ostatnio jakos rzadziej ;)

Gość dinka...
moze ktos jeszcze sie wypowie?

Gość haaaaaaaaaaaaio
może podniose bo mnie interesuje

Gość knj
niech ktos madry sie wypowie na ten temat