Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssdsdsd

czy Cejrowski ma dzieci?

Polecane posty

Gość ssdsdsd

Gość nie nie nie..

Gość kiedyś mówił
że stosunek do kwestii posiadania dzieci poróżnił go z żoną

ostatnio (chyba) rozwodzil sie i... wyjechal... sam... ;)

Gość kiedyś mówił
taki moher się rozwodził? To niemożliwe!

Gość Cejrowski
rowiódł się już kilka lat temu. Jego żoną była Beata Pawlikowska.

Gość kiedyś mówił
do fn---> co ty wiesz o mnie?A że C.ma takie poglądy to fakt bo się z nimi nie kryje a i tak jestem jego fanką ,jeśli chodzi o książki i programy!Odczep się więc ode mnie

Gość za nbzajzjkaza
to ja wiem ze byl z Pawlikowska ale w tym programie na tvn style mowil o jakiejs moja pani tp wiec jktp to?

Gość wszechwiedzoncy
Pod koniec lat 90-tych ożenił się z Beatą Pawlikowską. W roku 2004 za pośrednictwem mediów Pawlikowska przekazała, że już nie są razem. Natomiast Wojciech Cejrowski wciąż utrzymuje, że jest z nią związany ślubem kościelnym. Oboje kategorycznie odmawiają mediom rozmów na temat ich małżeństwa. Nie ma nic o dzieciach.

Gość hjkll
uwielbiam gościa:)

Gość tedddaaa
zawsze mowil moja jest taka moja to to to tamto ide do mojej to kogos ma aowgole koels jest madry i ma poglady podobne do moich

Gość Aranda
no a jak mieli niby miec dzieci skoro oboje ciagle po dzunglach sie wlocza? z malym dzieckiem na 3-4 mce do dzungli to nie jest dobry pomysl... a zostawic swoj zawod podroznika na jakies 5-10 lat zeby dziecko nie tesknilo- tez zle Ciekawe swoja droga jak w takim zwiazku katolika i wolnej osoby wyglada antykoncepcja- bo on jest przeci a ona za i co..? Cichaczem zaklada spirale, czy jak?? Bo jakos im sie udalo przez 13 lat bez dzieci -cud!

Gość vocal_extraordinary
jakos tonny halik i ela dzikowska mieli dziecko, syna. urodziła go chyba w dzungli:)

Gość gość
Cejrowski co innego mówi, a co innego robi. Niby katolik, a rozwód. przepraszam, u bogatszych to jest unieważnienie małżeństwa... $$$ Polska, Polska, Ojczyzna... a podatków płacić w Polsce nie chce. To jaki on jest patriota katolik? Żart i tyle. Śmieszne jest, że duża część społeczeństwa nabiera się na takie za przeproszeniem pieprzenie.

Gość materacowa
Cejrowski jest kryptogejem

Gość CEJROWSKI NA PREZYDENTA
:classic_cool:

Gość gość
"jakos tonny halik i ela dzikowska mieli dziecko, syna. urodziła go chyba w dzungliusmiech.gif" - ha ha ha :D W dżungli? Jak na parę podróżników przystało :D

Gość gość
Pani Elzbieta Dzikowski miala syna z poprzedniego malzenstwa. szacunek. Bardzo lubilam" Pieprz i wanilia".

Gość gość
nie ma, bo geje zazwyczaj nie mają dzieci

Gość gość
bue, on ma w sobie co obrzydliwie oblesnego, nie dziwie sie,ze nie ma dzieci, bo skąd. Nie znosze typa.

Gość gość
Cejrowski od 4 lat ma żonę Joanne Nejfeld,18 lat młodszą ,działaczka katolicka. Chyba nie mają dzieci ,co jest dziwne zważywszy na ich poglądy ,powinni mieć do tej pory czwóreczkę dzieciaków.Możliwe że są niepłodni.

Gość gość
Cejrowski NIE MA DRUGIEJ ŻONY.To bzdura!

Gość gość
Cejrowski to bosy bezmózg i pedał.

Gość gość
z Cejrowskego taki katolik jak z Pazury! ciekawe ile razy jeszcze ślub kościelny unieważni za kasę

Gość gość
Pan Wojtek jest bardzo wierzącym człowiekiem ,byłam z nim na pielgrzymce w Meksyku i trochę go poznałam.

Gość gość
to mądry gość i prawdziwie wierzącay katolik. Pewnie dzieci ma, bo interesował sie kilka lat temu obowiązkowymi szczepieniami, ale że to prywatne sprawy to nie wypowiada się na ten tamat. Jeśli Pawlikowska nie chciała mieć dzieci to była to podstawa do unieważnienia związku, jeśli był kościelny, bo jest to jedno z pytań przed: "czy chcecie przyjąć i po katolicku wychować potomstwo, którym Bóg Was obdarzy?".