Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Energiczna Trzydziestolatka

Do Ankietki

Polecane posty

Może uda się tu umieścić odpowiedź, obcinaną w temacie: Ankietka .... \"Energiczna Trzydziestolatka (nachtengel@interia.pl) Ankietko, jestem w pracy, wiec nie siedze non stop na Kafe. A Batory ma na imie Elisabeth, przynajmniej ta, o ktorej spiewal jeden z moich ulubionych zespolow, ze kapala sie w krwi dziewic. Ale Tobie pewno chodzilo o Stefka. Co tym chcialas udowodnic?\" >>To są zdania po polsku? \"(...), że kąpała się w krwi dziewic?\" Jak już: \"o tej, która kąpała się (...)\", choć trudno określić, czy tam wcześniej miała być kropka, czy co ... >\"Ankietka, tobie kompletnie nie wierze, ze naprawde jestes taka ograniczona (...)\" To zdanie musiałam czytać wielokrotnie, bo jest kompletnie nie po polsku ... Po pierwsze do osób konkretnych zwracamy się z dużej litery ...>Zresztą sam fakt, że większość tych \"genialnych\" tutaj jest samotna ... I mimo, że fundują facetom nic to nie zmienia ... Są \"wartościowe\", ale nikt tych wartości nie widzi poza nimi samymi ...

Twój post jest urywany, bo używasz znaku \'\'

Wszystko co piszesz po znaku jest urywane -

>>> po tym znaku, tylko w drugą stronę nawet nie dało mi napisać tego znaczka, bo znika po wysłaniu