Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajemnice brokeback mountain

tajemnice brokeback mountain-jak się skończyło?

Polecane posty

Oglądał to ktoś wczoraj?? Ja przysnęłam koło 23;p a zastanawia,m się jak to się skończyło? wie ktos? pliz pliz:)

Gość nicola47
zabili tego jednego na sam koniec tego czarnego nie pamiętam imienia.

Gość DOŻYNKA
ten czarny przystojy zginal tragicznie!a ten drugi ozenil corke!sorry ale nie pamietam imion bohaterow

czarnego to chyba Jacka..hmm. dzięki:)

Gość napirek
tego co miał żonę Ankę hathaway :)

no wlasnie niby go zabili ale jego zona powiedziala ze opona mu wybuchla prosto w twarz

Gość nicola47
a co miala powiedzieć, że był gejem i dlatego mu zapier**lili w twarz siekierką...

Gość asicaaaaaaaaa
nie prawda, te wizje smierci miał blondyn, on od dziecka był homofobem, jego ojciec pokazał jemu i jego bratu jak skonczył inny gej ku przestrodze. Nie wiadomo jak zginał Jack możliwe ze wersja z oponą była prawdą. Po smierci został skremowany. Blondyn pojechał do rodziców Jacka bo oni mieli połowę prochów a zyczeniem Jacka było żeby je rozrzucić nad Brokeback Mountain... niestety rodzice nie zgodzili sie na to i proche spoczeły w rodzinnym grobowcu. Blondyn dowiedział sie ze przed smiercią Jack przyjechał do rodziców z innym mezczyzna, tym od tej gadatliwej sąsiadki którą "obrabiał"... i z nim chciał zakładac farme, tak jak kiedys proponował blondynowi...Był w pokoju Jacka z dzieciństwa, znalazł tam swoją koszulę z pierwszego wypadu do Brokeback, ta z zakrwawionym rękawem, co się wtedy pobili...wział ją ze sobą... Blondyn wrócił do domu...przyjechała jaego córka ta ruda i zaprosiła ojca na swój slub 5 czerwca:) potem ona pojachała, ale zostawiła swoj sweter, on wział ten sweter i chciał włożyć do szafy, otworzył drzwi a na drzwiach wisiała ta koszula od Jacka... łezki mu sie zakreciły w oczach szepnał JACK.. i film się skonczył...

Gość asicaaaaaaaaa
generalnie blondyn unieszczesliwił siebie i Jacka, bał się jawnosci tego związku, był homofobem:( ja po obejrzeniu tego filmu inaczej patrze na gejów, nawet się popłakalam na koniec... smutne to było...

Gość asicaaaaaaaaa
blondyn to Enis, nie mam pamieci do imion:D film poruszający, przynajmniej dla mnie....

Gość kakaakakaka
blondyn to ennis a brunet to jack...swoja droga swietny film