Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sweeety

SZUKAM MĘŻA-KANDYDACI WPISUJCIE SIĘ

Polecane posty

Gość sweeety

Mam prawie 30 lat, jestem atrakcyjna, inteligentna, wyższe.Co mam materialnie ?- samochód, dom w budowie, przymierzam sie do własnej działalności. Wiek i presja rodziny każą mi wejsć w zwiazek małżeński.Nie za bardzo jednak do tej pory poznałam kandydata-chętnego lub chcianego przeze mnie.Czy macie pomysły gdzie i jak poznać właściwego meżczyznę?

hmmm taki opis i sama ?:P coś tu nie tak......

Gość sweeety
Chodzi o miejsca i okolicznosci gdzie mozna poznać osobę, z którą weźmie się ślub, i jakie cechy powinien posiadać meżczyzna do tegu celu? Dotychczas mojego zwiazki były raczej luźne, poza tym ja też czasami podróżuję.

Gość subtelny romantyk
ja mam 30 lat i chętnie Cie sweety poznam moj nr GG 13821449

Gość subtelny romantyk
tak więc widzicie drogie Panie nie zawsze jest jak sie chce.

Gość subtelny romantyk
Ale z tego co zauwazyłem to kobiety użalaja sie nad sobą.Ze sa samotne itym podobne oraz szukaja męza,a tak naprawdę chciały by miec pięknego faceta jak z reklamy.Brunet oi niebieskich oczach to ideał:)

Gość Adam 32
A brunet z zielonymi oczami moze byc.Wzrost 184 cm.Waga-90kg. 🌼🌼🌼

Szukam pieknego filodendrona. Chce go postawic za pol roku w hallu nowego domu. Presja otoczenia, a zwlaszcza czesto odwiedezajacej mnie przyszlej tesciowej a takze sasiadow, ktorzy lubia otaczac sie pieknymi przedmiotami jest tak wielka, ze nie mam wyjscia. Rozwazalam jeszcze casting na allegro, ale mimo inteligencji nie wiem jak sie tam zaklada konto. Noz mam otwarty ostrzem do gory... Po co ci facet? odpowiedz prosto... Chce miec mezczyzne obok siebie, bo.......? To proste, dasz rade...

Gość subtelny romantyk
To jest jakas chora presja moim zdaniem,kobiety same wymyslają te problemy b o zazdroszcza kolezankom facetów.Szykają przebieraja jak w ulegałkach byleby był adny i zeby kolezanki zazdrosciły.

Gość Adam 32
Ale bie żyleta !!--lubie takie ;-))

Gość Adam 32
Nie Wszystkie tak myślą :-))

Romantyk, wiemy jak to dziala. Chcialbym uslyszec dlaczego kobieta, ktora moze sobie dac rade sama w zyciu szuka faceta. Powody musza byc, ale to przeciez nie sa te, ktore wymienila. Jestem ciekawy, co naprawde kieruje Autorka . Przeciez to nie pospolita kafeteryjno-srodowiskowa desperacja. Wiec co? Bez sugerowania niczego poczekam na odpowiedz.

Gość subtelny romantyk
ee tam zgrywanie sie na słodkie idiotki a to wyrachowane babsztyle.

Zgrywanie sie na slodka idiotke? :) Nie, raczej sie mylisz. Pewna siebie, wlasnej wartosci, atrakcyjnosci, ktora podkresla... Moglaby z powodzeniem sobie zyc, podrozowac, prowadzic szerokie zycie towarzyskie, itd. Jednak... szuka. Dlaczego? Oczywiscie - powodow mozna wymienic z miejsca kilkanascie-kilkadziesiat. Takich najbardziej klasycznych, spotykanych. Jednak kazda ma nieco inny priorytet. Niech powie konkretnie - dlaczego chce byc z kims.

Gość subtelny romantyk
oo tez prawda konkretnie niech powiedzą kobiety... te pewne siebie, wlasnej wartosci, atrakcyjnosci...

Gość ilove
szanowna autorko - jestes bezdennie głupia :o

czy ja wiem czy autorka jest głupia?? nie każdy potrzebuje miłości - tak mi sie wydaje... a opisanie tego co się już osiągnęło lub posiada.. hmm... myślę że przyciągnie całe grono odpowiednich kandydatów dla autorki tego postu ;)

Gość szukamy pisz na moje gg
pisz ,na moje gg 16238845

Gość Psedłonim_piewca_postępu
Ja jestem skłonny się z Tobą ożenić. Owszem, mogę zeznać, że już w tym momencie jestem pogrążony w głębokim, dozgonnym uczuciu.

Gość zainteresowany niemozebnie
musze przyznac, ze zaciekawil mnie ten post :D a zdanie "...jestem atrakcyjna, inteligentna, wyzsze." rozpieeerdala mnie ilekroc je czytam :D oprocz tego chcialbym dowiedziec sie, co posiadasz niematerialnie :D mam nadzieje, ze poznasz mnie za bardzo 😍 buziaki

Gość sweeety
dzięki za odpowiedzi, w swoim opisie zaczęłam od aspektów materialnych-dlatego , ze sądzę-tak wynika z moich obserwacji i doswiadczeń-bo często odrzucano mnie -bo mam za mało, nie takie wykształcenie- że to obecnie się liczy. A co liczy się dla mnie? Owszem pieniądze, jakość życia, ale też możliwość realizowania się, niezależności- co dla kobiety jest jednak trudne- awans bez koneksji ? dokształcanie bez pieniędzy? a gdy ciąża -dziecko niemobilność i zdanie na łaskę pana i władcy. Liczy sie dla mnie też szacunek do mnie w związku, wsparcie partnera, nie ograniczanie mnie w moich projektach- tj. że muszę rezygnować z siebie, bo to on robi karierę. Ważne są więź i lojalność. Wszystko co opisałam na początku-co mam, czy do czego dążę okupione było moją ciężką pracą, często upokorzeniami.Nie mam bogatych rodziców- co kandydaci na mężów chcieliby widzieć.

Gość perfidny penis ropny
ja wymagam jedynie: oral, anal, sranie i pierdzenie ci do mordy, także szczanie i bekanie do mordy posłuszeństwa i tolerowanie bicia i jak?

do tego penisa : taki debil nie powinien wogule zabierać głosu.JESTEŚ ŻAŁOSNY I CHAMSKI !