Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana*

co powiecie na to?jak to odebrac??

Polecane posty

8 godzin to jakby w pracy był. dokladnie, zamiast z termosem goracej kawy pobiec to idiotka przychodzi na kafe i sie zali

bo to nie ma znaczenia, kto bardziej, to nie piaskownica deko, podobnie nie ma znaczenia kto zaczal ja to nie ma>? to jest własnie sedno sprawy. Zakladając ze to jest normalny facet, tto ośmiogodzinne siedzenie w samochodzie nie bierze sie z powietrza.

Zakladając ze to jest normalny facet, tto ośmiogodzinne siedzenie w samochodzie nie bierze sie z powietrza. nie zrozumialas, ale ok, nie wyrazilem sie do konca precyzyjnie, wiem

poszedł do samochody bo miał dość słuchania Ciebie i Twojego ględzenia na temat. A i pewnie jeszcze nawet mu do słowa nie pozwoliłaś dojść, ani nawet nie próbowałas go zrozumieć. To się wkurzył zabrał zabawki.. i czekał na rozwój wypadków, czy moze zastanaowisz się nad sobą.. Ale nie. Weź teraz i ukradkiem sprawdź czy nie zabiera wiecej zabawek.

nie zrozumialas, ale ok, nie wyrazilem sie do konca precyzyjnie, wiem zawsze szczery - w normalnych relacjach odebrałabym to tak jak powinnam, ale z Ciebie odbieram dosłownie, to chyba z racji naszej dziwnej znajomosci. deko opowiadasz to z doswiadczenia? bo facetem chyba nie jestes, co? raczej z obserwacji

a i jeszcze jedno to tak na przyszłość, aby zrozumieć punkt widzenia innych czasem trzeba postawić sie w tym punkcie.

Gość zdezorientowana*
o topik stał sie dialogiem dwoch facetków niedorozwinietych i pewnych swojej nieomylnosci. nawet juz nie czytałam co pisaliscie pogadajcie sobie razem narka

hehe, nie jestem facetem tylko tyle chcialam napisac:)

nawet na takim forum gdzi ejestes anonimowa nie potrafisz spojrzec obiektywnie na problem. współczuje Ci.

Gość inoczi
Co to za gadka ze karta mu sie w tel skonczyła ? a moze ma lewy tzn drugi tel ? ? ? Kobieto to zaden problem. Siedział pił i pisał z inna proste 8 godz siedzenia w samochodzie nie bierze sie z niczego mial Cie dosc przegiełas i smierdzi tu inna dupencja na bank