Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo mi sie uzbieralo hoho

ile udajecie kasy na ciuchy dla dziecka?

Polecane posty

wydajecie

nie mam ustalonej kwoty ale od przyszego miesiac juz bede miała- 100 zł na jedno dziecko bo postanowiłam zrobic sobie miesieczny budzet :D:D:D w tym miesiacu na sama manie wydałam 200 zł (ciuchy) za to w zeszłym miesiacu nie kupilam jej zadnego ubranka... bo akurat nie było takiej potrzeby. od marca 100 zł na dziecko miesiecznie i jak nie wydam to przechodzi na kolejny miesiac :D:D:D mysle ze to dobre rozwiazanie jak sie ma \"silna wole\"...

Ja nie kupuje ciuchów co miesiąc bo nie ma takiej potrzeby! W okresie zimowym wydałam ok 500 zł (kurtka,buty,spodnie) Teraz czekam na wiosnę -buty i kurtka.

ja teraz w cubusie kupiłam koszulki i spodnie po 15 zł, cieszyłam się jak dziecko bo wszystko styety niestety muszę kupować podwójne też nie kupuję każdego miesiąca, kiepsko było w listopadzie kiedy trzeba było kupić kombinezony i buty

to wam zazdroszcze bo ja mam zakupoholim i jak zobacze cos ładnego a o to nietrudno to musze to kupic... no i upatrzyłam dla mani sliczna princeske w tesco i w marcu jej ja kupie jak jeszze bedzie (a napewno bedzie) :D:D:D:D no chyba ze jeszcze w tym miesiacu jej kupie jak mi sie uda na nia odłozyc :P:D:D:D:D bo sobie obiecałam odwyk od zakupów malych szmatek i mam "ukrócony budżet" na takie sprawy :D:D ciezkie te odwyki :D:D:D:D

Ja bym debet robiła gdybym miała co miesiąc kupować ciuchy :D Nie powiem chciałabym ale.....nie stać? :P Ja bardziej kupuje ciuchy ,,sezonowo" tzn lato,zima itd najczęściej to są buty,kurtki czy też spodnie. Bardzo dużo synek dostaje w prezentach od rodziców czy tez chrzestnej. Również dużo dostajemy po moim bracie są to ciuchy nie zniszczone ,częstoz metkami.Dlatego też zamiast ciuchów rozpieszczam dziecko zabawkami :P

Gość sgefghhh
i znowu MaMani najlepsza ale nie wiem czy czasami nie tylko w buzi, bo znam niejedną kobietę co umie się wychwalać, tzn. głupio paplac