Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olynna

Szamponetka !

Polecane posty

Gość olynna

mam do was pytanie. Mam wlosy takie ... własnie trudno to opisac xD takie jakby kasztanowo - miedziane, a w lecie pod światło wygądają bardziej jak rude xD na prawde dziwne xD Moja mamcia sie nie chce zgodzić na farbę i chciałabym sobie walnąć szamponetke zeby sprawdzić jak to bedzie wyglądało. Myslalam o takiej: http://www.goldmax.pl/popup_image.php?pID=4901&image=0 moge jeszcze dodać że moje włosy są trochę jaśniejsze od tych na zdjeciu i własnie chce je przyciemnić ;)) podpowiedzcie coś ;*

Gość bietka28
Szamponetkę polecam,nic się Twoim włosom nie stanie,natomiast kolor nie jest trwały,wiec jakby coś to nie będziesz przeklinała koloru,że nie taki jak chciałas,a kolor włosów musisz mieć z opisu wynika piękny;-)

Gość jujjj
a ja właśnie jestem załamana, bo próbuję zmyć szamponekę a teraz mam różowe włosy ;( Zachciało mi się czwerwonych włosów na impreze ;(

Gość jujuju
ja z tym nie ryzykuje:P

Gość bietka28
hihi ,ale nietrwały nie oznacza że po jednorazowym myciu zejdzie,a włoski czerwone ulala ,tez bym chciała;-P

Gość olynna
już zafarbowałam i jestem bardzo zadowolona :) włosy wyszły praktycznie takie same jak na opakowaniu i raczej dobrze w nich wyglądam :) mam jeszcze pytanie czy jak zafarbuję farbą tej samej firmy o tym samym kolorze to czy włosy wyjdą takie same jak po szamponetce ? czy kolor będzie ciemniejszy czy nie ?