Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziubka000000

dziecko i seks

Polecane posty

Gość Dziubka000000

jestem w 4 tygodniu ciazy i mam pytanie czy jest dozwolony seks i do jakiego czasu moge wspolzyc ???

Gość Dziubka000000
20 juz opisywalam sytuacje moja kiedys i sie pytam

łee to nie tak źle plany Ci się tylko poknocą nie martw sie ! :) nieraz sie nie planuje takich spraw a jednak same wychodza trzeba sie z tym pogodzić ale zobaczysz jak urodzisz wszystko sie ulozy to nie bedziesz zalowala :) myslałam ze z 15 lat masz :O

a co do pytania to nie mam pojęcia nie byłam w ciazy planuje koło 30stki :) pozdrawiam

Gość inoczi
Kochałam sie cała ciaze całe 9 miesiecy im wiekszy brzuszek tym inne pozycje. JAk lekarz Ci nie zabronil to wykorzystaj ten czas bo potem bedzie 6 tyg pologu i tylko ustny Ci zostanie

Gość Dziubka000000
niom ale nie zaluje kocham moej dwa skarby mimo wszystko a czy ktos mi moze cos poradzic??

Gość inoczi
no ja ci juz napisalam ze mozna sie kochac cała ciaze jezeli ciaza ta rozwija sie prawidlowo.

Gość vdgtyrtht
oczywiscie ze mozna sie kochaj ,jezeli ciaza przebiega bez zadnych problemow, kochaj sie kiedy tylko masz na to ochote dzidzius jest tam dobrze chroniony nie mart sie.

Gość Dziubka000000
a i jeszcze jedno bo dopiero teraz odkrylismy z partnerem nie samowite doznanie w lozku a mianowicie chodzi o to ze sposcil mi sie do srodka nigdy wczesniej tak nie uprawialismy seksu czy to jest grozne czy mozna sie tak kochac podczas ciazy ???

Gość brudas w kąpieli
no chyba nie pierwszy raz ci się spuścił skoro w ciąży jesteś:D:D:DD:

Gość Dziubka000000
niewiem nie odczuwalalm tego moj partner twierdzil ze kontroluje wytryski i moglo dojsc do podniecenia ... no wiec jak to jest ???

Gość brudas w kąpieli
normalnie ,a co ci sie może stać? drugie ci dorobi????

Gość brudas w kąpieli
groźne? dla kogo?:D::D:D:

Gość Dziubka000000
no to jestem spokojna dziekuje za ino

dziewczyny ona poprosila o rade a nie krytyke i drwiny!! Jesli ciaza nie jest zagrozona to mozesz sie kochac a nawet jest to lepiej bo ulatwi Ci to porod zapytaj sie swojego lekarza bo tu tylko beda Cie krytykowac, i moze Ci sie spuszczac to nie zaszkodzi dziecko bo jest chroniony specjalna otoczka;)

Gość adatoniewypada1013
zle zatytulowalas temat!!!!!!!!!! Powinien brzmiec płód i seks. Bo jakie to dziecko?ZADNE! A ze matka głupia to wiadomo.Kto w wieku 20 lat zachodzi w ciaze? tylko porazki zyciowe:D:D:D

Gość adatoniewypada1013
To moja matka widocznie jest:)

Gość adatoniewypada1013
A facet niech sie spuszcza w CIebie dalej...niech dziecko(zapewne dziewczynka) od najmlodszych lat sie uczy łykać

Gość męzatka
Słuchaj dziewczyno. Moge ci doradzic bo od prawie 3 lat jestem matką. Jesli tylko masz ochote na seks to korzystajcie , nie ma problemu wogóle z tym że cos sie moze stac jak chłopak ci sie spuści do środka ;-)) Lekarze mówią że bezpecznie jest do 8 miesiaca, no i wiadomo że im wiekszy brzuszek tym troszke trudniej wiec zmieniajcie pozycje. Poźniej po urodzeniu dzidziusia wszystko sie zmieni. Bedzie 2 miesiace pologu i wiesz...nici z seksu.

No wiesz to chyba raczej Ty bo nawet obrazasz swoja matke;/ zalosne ;/;/ widac Ty jestes dzieckiem skoro takie bzdury wypisujesz;/

Gość Dziubka000000
wszystko juz zrozumialalm dziekuje jeszcze raz za porady :*