Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ____kosmetyki z U.S.A____

Kto oglądał wczoraj na TVN film o gejach???

Polecane posty

Gość blondi lalunia
ale zaraz zaraz kto pierwszy kogo zerżnął? mnie się wydaje że to ennis jacka, więc dlaczego piszecie że to ennis został uwiedziony. Poza tym oni chyba nie byli tam pijani. a swoją drogą popieracie związki gejów

blondi a co ci do gejów???a co jakbys tka sie urodziła??? Ludzie troche tolerancji.... kazdy jest taki jakim go natura stworzyla

Gość olliiinnna
Ennis , nie pierwszy to tamten chcial i pierwszy go zaczal calowac a to ze tamten byl pasywny to nie znaczy ze tamten zaczal

Gość percy
dla mnie jednak odbior tego filmu jest dziwny ze ludzie tacy wyrozumialia co by zrobili gdyby ich maz zdradzal z facetem

Gość blondi lalunia
ja nie mam nic przeciwko gejom, tylko się pytam co sądzicie o związkach gejów i ich legalizacji (zapomniałam tylko postawić znak zapytania) mnie się wydaje, że tej legalizacji nie powinno się demonizować i w polsce prędzej czy później do niej dojdzie

Gość to samo co
gdyby zdradzał z kobietą ... zdrada to zdrada

ja do gejow nic nie mam i uwazam ze powinno im sie zezwolic na slub( cywilny) jedynie czego nie akceptuje to adopcji dzieci rpzez pary gejowskie

percy a ty nie rozumiesz ze oni chciali, probowali zniszczyć swoj poped gejowski???oini chcieli byc normalni i stad te zony i dzieci....a ze sie nie udało...........................niestety czesto czlowiek chce sie oszukiwac ale natura i tak przypomni o sobie

Gość percy
zdrada z facetm czy z kobieta to nie to samo bo przeciez jesli gej zeni sie z kobieta to ja oklamuje podwojnie booszukla ja i jednoczenie robi to za jej plecami

sami siebie probowali oszukać i nie ma ich co za to winić

Gość blondi lalunia
dajcie spokój to społeczeństwo to okrutne jest. a swoją drogą wcale się nie połapałam że ten jack to został zabity to nie było takie oczywiste. myślałam że to się temu enisowi wydawało

Gość IAAAAAAAAAZZS
to jest niedpowowiedziane bo Enis byl swiadkiem mordu na geju i jak uslyszal o tej oponie to sobie wyobrazal ze go zeabili jednka a przeciez nikt o Jacku nie wiedzil nie?

"nie prawda, te wizje smierci miał blondyn, on od dziecka był homofobem, jego ojciec pokazał jemu i jego bratu jak skonczył inny gej ku przestrodze. Nie wiadomo jak zginał Jack możliwe ze wersja z oponą była prawdą."

Gość tu macie topik o
wizje smierci Jacka miał Ennis, on od dziecka był homofobem, jego ojciec pokazał jemu i jego bratu jak skonczył inny gej ku przestrodze. Nie wiadomo jak zginał Jack możliwe ze wersja z oponą, którą mu opowiedziała żona Jacka była prawdą...

IAAAAAAAAAAA a dla mnie to jack został zlinczowany...ta zona jacka gdy rozmawiala z blondasem na temet smiercii jacka wiedzila ze blondas byl kolejnym kohcankiem.Jack zginol bo widywał sie tez z innym facetem i ludzie mu tego nie darowali

Gość IAAAAAAAAAZZS
mozliwe

Gość blondi lalunia
ta śmierć Jacka jest chyba specjalnie niedopowiedziane w tym filmie. obydwie wersje mogą być prawdziwe i obydwie pokazują jak te sprawy były wsydliwie chowane. tak czy siak w fianłowym kawałku ennis zrozumiał, że rzeczy ważnych nie można ciągle odkładać bo wybierał się na ślub córki mimo że miał w tym terminie wypas owiec

Gość tu macie topik o
nie sądzę... Jack zginał tak głupio, zupełnie nie dramatycznie, zadnego męczeństwa...film też się tak głupio nagle kończy, cały jego urok w tym, nie przerysowywano nic i śmierć Jacka musiała być banalna... ten lincz to wyobraznia Ennisa w chwili rozmowy...

no ale przeciez ta zona jacka wiedzila ze to nie przyjaciel jacka tylko kachanek...nie widzieliscie jakie obrzydzenie miła jak rozmawila przez telefon z blondasem??????

Gość IAAAAAAAAAZZS
mnie tez uderzyla obawa Enisa jak jego corka powiedziala ze bedzie brala slub , spytal czy ten Kurt napewno ja kocha bo pewnie sie obawial ze moze byn np grejem jak on i corka bedzie nieszczesliwa

wiec skoro wiedzila to znaczy ze on musial zginac od linczu bo wczesniej ona nic nie podejrzewała

Gość tu macie topik o
ja w jej twarzy wyczytałam raczej znudzenie i otępienie, w pewnym momencie zal, jakies łzy, ale nie obrzydzenie...

Gość tu macie topik o
____kosmetyki z U.S.A____ - wyobraznia ci nadgodziny wyrabia moja droga:D

Gość IAAAAAAAAAZZS
niewiadomo o co jej chodzilo ale Jack mowil ze to malzenstwo to nie malzenstwo wiec pewnie ona sie zorientowala

Gość tresska
Ktos sie pytal co sadzimy o zwiazkach gejow. Mam naprawde gdzies, kto co robi w sypialnii, dopoki nie krzywdzi nikogo, np. zwierzat, ale to czego nie lubie w gejach, to fakt, ze probuja zmusic caly swiat, aby ich kochali tylko za to, ze sa gejami i jezeli np. traca prace, albo cos im sie nie udaje, to od razu zwalaja to na swoja orientacje. Sorry, ale nie bede do kogos palala sympatia tylko dlatego, ze posuwa drugiega faceta w dupe. Nastepna sprawa to legalizacja zwiazkow. Dla mnie malzenstwo to zwiazek kobiety i mezczyzny, a legalizacja malzenstw homoseksualnych to cyrk na kolkach, nie wspominajac juz o posiadaniu przez nich dzieci. Na zachodzie nauczyciele nie moga uzywac w szkole slow "mama" i "tata", aby przypadkiem nie urazic dziecka, ktorego wychowuje geje. To jest juz komiczne, a wladze sie na to zgadzaja, aby nie zostac posadzonym o homofobie. Oczywiscie zaraz odezwie sie stado oburzonych "tolerancych", ale ja wiem, ze wiekszosc uwaza tak jak ja.

w kazdym razie super film , zmienilabym tylko zakonczenie np samobujstwo blondasa bo tak to jakos tak nijak sie zakonczył

Gość IAAAAAAAAAZZS
czemu samolubstwo on sie bal ze corka moze wyjsc z atakiego gosci ajak on

tresska ale czy ty nie rozumiesz ze poki geje nie beda mogli brac slubu to np gdy jeden z partnerow trafi do szpitala to drugi nie ma prawa nic sie o nim dowiedziec?????pomysl jak bys sie czuła gdybys nie mogla dostac zadnych informacji o twoim męzu ktory miał wypadek!!! poza tym pozostaje sprawa spadków i podziału majątku-to tez by im wtedy ulatwilo wiele spraw , albo tez staranie sie o kredyt itd itd co do dzieci zgadzam sie w 100 proacentach ale prawo do slubu powinien miec kazdy

Gość tresska
Ok, niech sobie biora sluby, ale niech nie pieprza w kolko o swoim gejostwie i niech nie zadaja, aby ludzie ich kochali tylko za to, ze sa gejami. Czy ja w kolko gadam o tym, ze jestem hetero?