Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taemnicccaa

1000 kcal od 2.02. POTRZEBUJE WSPARCIA D . ZACZYNASZ RAZEM ZE MNA??D

Polecane posty

Gość taemnicccaa

wiec tak mam zamiar zaczac dietke 1000kcal ;) i wytrzymac na niej jak najdluzej i wprowadzac zdrowe nawyki i regularne posilki . plus cwiczenia. jak najwiecej i jak najczesciej ;) jesli ktos jest chetny to czekam ;)

Gość niepewna pewnie
ja równiesz chciałabym się przyłączyć ;]

Gość niepewna pewnie
ja też chciałabym się przyłączyć ;p

Gość niepewna pewnie
moze podamy sobie nasze wymiary wage i cel?

Gość ANKITUSIA 1000
kochane ,ja potrzebuje jadlospisu diety 1000 kcal,jesli mozecie sie podzielic,prosze

Gość taemnicccaa
a więc tak kochane ja jestem wiecznie na diecie :( eh ale mam czasem kompulsywne napady :( czego nienawidze potrafie sie zmobilizowac ale nie potrafei pozniej utrzymac efektu w takim wymiarze w jakim bym chciala moja waga to 67 kg a wzrost 165 cm.... przed swietami było 63 kg :( a tu sylwester, swieta wesele, imprezy karnawalowe , piwko :( eh pomocy

do tajemnicaaa: wiem cos o tych napadach, bywaja meczaceeeee i wogole, starasz sie wiele dni a przychodzi taki czas ze nie masz sily i objadasz sie byle czym, ja przewaznie slodyczami i co?! twoje \'męczeństwo na nic sie zda!!!! trzeba z tym jakos walczyc, musimy dac rade ;] ja waze 61-62 przy wzroscie 165cm, niby normalna waga ale nie jestem chuda i sie nieakceptuje ;/ a najgorsze jest to ze nie moge sie obejsc czasem, no dosc czesto bez czekolady, ona jest moją masakrą! dziś zjadalm 2 miseczki platków przennym z 1,5 szklanką mleka( na obie miseczki) i 2 kromki chceba z czym?- z czekoladą!!!! i to wszystko na dzis wydaje mi się ze w 1000kcal sie zmieścilam? platki ok 600kcal i ten chceb no z 300-400kacl bedzie chyba? a podacie swoje wymiary talii bioder ud i czego chcercie?

Gość Czerwona Śliweczka
Mogę się przyłączyć?

ja chetnie bym sie do Was przylaczyla, od dluzszego czasu chce rozpoczac diete ale nie chcialo mi sie tego robic w pojedynke chce zrzucic na poczatku 5 kg startuje z 68 kg przy wzroscie 168 cm ;)

tak sie zastanawiam, czy jestescie za tym aby kazda z nas liczyla sobie codziennie punkty i tu zapisywała. Każdego dnia moznaby było zdobyć 3pkt I. za odpowiednia diete- 1pkt II. za brak słodyczy( to w oddzielnym punkcie, bo wiadomo- p o k u s a )- 1 pkt III. za ewentualne ćwiczenia( bo jak wiadomo regularne cwiczenia rowniez duzo pomagaja przy odpowiedniej diecie)- 1pkt jestescie ZA?

Mi sie to nawet podoba. Wiem,ze cięzko bedzie z cwiczeniami bo na to zawsze u mnie brak czasu.

u mnie dokladnie to samo :/ dlatego poswiecam zawsze z jakies 15min - na wiecej mnie nie stac, na cwiczenia wieczorem r\tak ok 21 jak nadejdzie wiosna, smigam a to na rowerek lub pobiegac... :)

ile bys sobie pkt dzis dala? ja przeznaczam 1pkt za diete 0 za slodycze(kanapki z czekolada) i 1 za ćwiczenia czyli 2/3 na dzis

ja za porzadne cwiczenia zabbiore sie dopiero gdy napisze wszystkie egzaminy maturalne bo teraz nie mam na nic ochoty :)

no tak, teraz to czasu nie ma na odchudzanie, ale na hedzenie to tak... najgorsze u mnie to to, ze nie zasze wychodzi mi rowne lub cos kolo 1000kcal, czasem nawet 1300kcal :/

a u mnie najgorsze jest to, ze pije alkohol za kazdym razem gdy spotykam sie z przyjaciolmi

to czas najwyzszy chyba go troszke ograniczyc, alkohol zmniejsza laknienie, ale w duzych ilosciach to nie za bardzo pasuje do diety ...

nie pije duzo ale nawet to nie pasuje do diety, od dzis sok porzeczkowy ( bo tylko taki lubie) ;)

Gość taemnicccaa
no widze ze sie zrobilo goraco na topiku a mnie troszke nie bylo :) :D ten pomysl z punktami jest czaderski :D:D: wiec w ciagu dnia do zdobycia 3 pkt :D lol . a musimy sobie ustalic jakies nagrody ;) ja dzis sobie przyznam 1 - dieta , 2 - bez slodyczy , cwiczyc nie zdazylam bo mialam egzam i pozniej takie tam. ja waze 67 przy 166 L:(( chce zejsc ponizej 60....marze ... a alkohol.hoho. tez moja zmora :( lubie piwko ...bardzo ale obiecalam sobie do swiuch urodzin ( 26.02 ) ze nie napije sie alkoholu - przy wiekszych okazjach wino - czerwone eh byuzia

Gość Grubagrubagruba
Ja też sie przyłaczam jeżeli można :) Dietke stosuje od 5 dni, ale.. dzis szkoda gadać. Zjadłam czekoladowe ciastka i wogle..wszystko za duzo. Mimo, że ćwiczyłam.. dużo..nie przyznaje sobie zadnego punktu :) Od jutra :) 162cm 60kg