Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiajaca sie

dziwny facet....o co chodzi

Polecane posty

Gość zastanawiajaca sie

znaliśmy sie 3 miesiące zerwał odszedł do innej wmawiajac że to wina moich wad...(tzn mojejniezaradnosci życiowej)nie chciał i nie chce wrócić mimo że wyznawałam mu jak idiotka miłość.Definitywnie nie chce ze mną byc.Jednak mamy kontakt..zerwalismy 2 miesiace temu a bylismy razem jedynie niecałe trzy.rozmawiamy niby na stopie kolezenskiej ale jak tylk o powiem że gdzies ide na impreze,do kolezanki..to zawsze wtedy dzwoni..namawiajac mnie abym nie szła...a jak juz pójdę dzwoni w niby trosce żebym się nie spila i nie przespała z kimś.teraz jak juz dowiedział że zkimś się spotykam to juz w ogóle..wyrzut obrazliwe aluzje i telefony czy przypadkiem niejestemw łózku z innym.On był moim pierwszym partnerem seksualnym.Wiem że mnie nie kocha...bo ma inna kobiete..to skad ta obsesja żebym się z nikim nie przespała:O?

Gość zastanawiajaca sie
potrafi toś to racjonanie sensownie wyjaśnić?

Gość Onaaaaa82
Witam Cię! Dam Ci radę...powiedź Mu, że ma spadać na drzewo. Nie kontaktuj się z Nim, bo będziesz kiedyś tego żałowała. Skoro ma inna dziewczynę to znaczy, że jesteś dla Niego zabawką i odskoczną, a może chce podbudować swoje ego!? Daj sobie z Nim spokój.

Gość zastanawiajaca sie
no wiem...i my się w ogóle nie spotykamy bo on nie chce ale telefony są dość często i to długie rozmowy..a te wrzuty i obawy notorycznie...podczas takiej imprezy jest wstanie dzwonić ze 3 razy:O

w poprzednim życiu był sułtanem tureckim i ma teraz zapędy pilnowania haremu.

Gość nienormalny ja jak zrywam z
laską to juz mi to wisi z kim się byzka..jak mi na niej zalezy to nie zrywam

Gość syndrom psa
ogrodnika:O

Gość Onaaaaa82
W ogóle nie odbieraj jego telefonów! Masz ochote słuchać Jego ględzenia, lepiej sie rozejrzyj na imprezie, żebys nie przegapiła naprawdę wartościowego człowieka, bo ten to jakieś nieporozumienie! Powodzenia:)

Gość Onaaaaa82
A całkiem możliwe, że traktuje Cię jak koło zapasowe...nie tamta to może Ty, ale kto wie czy nie pozna jeszcze trzeciej. Pokaż Mu, że nie masz czasu i że Cię nie interesuje, a wtedy dostaniesz odpowiedz na pytanie dlaczego On tak się zachowuje. Wiem co piszę:)