Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JESTEM FACETEMM

autentycznIE NIE MOGE SIE DOCZEKAC

Polecane posty

Gość JESTEM FACETEMM

jak spotkam Cie kiedys, niby przypadkiem, i zobaczysz ze jestem z piekna, mloda, seksowna, dziewczyna i ona sie bardzo mile z Toba przywita a Tobie szczeka opadnie bo myslalas, ze jestem do niczego, a ja sie podnioslem i zamierzam Ci cos udowodnic !!!!!!!!!!!

hehe tak samo myslalam jak rozstalam sie z facetem...daaaawno to bylo i kiedys jak spotkalismy sie przypoadkiem w lokalu to serio..szczeka mu opadla jak zobaczyl mnie z facetem i jak zmienilam sie i to na lepsze:P

i tak na nikim wrażenia nie zrobisz, jak to ona cię rzuciła to zlewa na ciebie i wszystkie twoje dziewczyny, choćby niewiadomo jak piękne... ale jak ci już przestanie na niej zależeć, przestaniesz chlipać w nocy i marzyć o jej powrocie, to i myśli o \"zemście\" odejdą :)

Gość tojatojatojaaa
Jestem facetem..tak 3maj:-)

Gość niemowtakx
szkoda tylko, ze ta dziewczyna z ktora teraz jestes nie widzi po co jest ci potrzebna:O

Gość nic z tego kochany
bo mam zamiar tam byc z moim przystojnym, wysportowanym,seksownym nowym przyjacielem:D

Gość frufru
szkoda tylko tej pięknej, młodej, seksownej dziewczyny, która ma Ci posłużyć tylko do uprzejmego witania się z byłą... szkoda że wykorzystasz dziewczynę jak "odgrywkę" i jej biednej zrobisz krzywde... bo tak naprawde - jesli az tak Ci zależy na tym zeby "byłej" szczęka opadła - to znaczy że jest ona ciągle dla Ciebie ważna, na pewno ważniejsza od obecnej...

Gość kto szuka
niby przypadkiem,":D oj chlopie!!! co Ty chcesz i komu udowodnic?

Gość nie bój się niczego
JESTEM FACETEMM jeśli masz jaja to zapomnij o swojej byłej i szukaj szczęścia dla siebie

\"JESTEM FACETEMM jeśli masz jaja to zapomnij o swojej byłej i szukaj szczęścia dla siebie\" - AMEN :)

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
a ty nadal ja kochasz, nie te piekna i mloda...

Gość a może liczysz na to
że ta młoda , seksowna dziewczyna zajmnie się chłopem, który ciebie wyelinował, a twoja wróci do ciebie z opadniętą szczeką i kopnie w jaja, takiego idiotę :D:D:D