Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elżżunia

Czy to jest dobre na CELLULIT?

Polecane posty

Gość elżżunia

Serum termoaktywne wyszczuplające antycellulit firmy Eveline, z serii slim extreme 3D, takie ciepełko się robi od tego serum. Czy któraś z Was to stosowała? Są jakieś efekty? Tak bardzo chciałabym pozbyć się tych brzydkich grudek, ale nie mam zbyt wielu pieniędzy...

Gość elżżunia
Nie ma takiej osoby? :(

Gość elcia_28
elżuniu nie wierz w cuda...żaden krem nie wyeliminuje cellulitu,może tylko wspomóc inne zabiegi i sport,a na to najlepszy jest rowerek oraz rollmasaż ,zorientuj się czy w Twoim mieście jest coś takiego (bardzo przyjemny relaks).Szczerze polecam ,bo tylko wtedy kremowanie się tymi specyfikami ma sens;-)

Magic body Krem intensywnie redukujący cellulit i rozstępy ... z firmy Bielenda Kupiłam na stronce hurtowni bardzo polecam jest tam sporo takich produktów ja miałam ten i jestem zadowolona poza tym ma pompke i jest bardzo wygodny www.monimar.pl www.monimar.pl

Gość chce kupić
Ja mam taką mała próbke tego kremu w tubce. Była dołaczona do innego balsamu. i powiem tak: masakra jak dla mnie. Nie kupiła bym tego... wczoraj po kapieli posmarowałam się tym na brzuchu i takie gorąco czułam ,że szok... i to przez jakieś 20-30 minut. Nie podoba mi się. Aha i nie można tego używać jak się ma problemy z naczynkami

Gość ja mam serum i do tego
krem. Rewelacja, ujędrnia skórę i naprawdę zmniejsza cellulit, robię przy tym masaże szorstką gąbką i pomaga

Gość Wiktoria555
Elzunia..ja stosowalam wszystkie mozliwe kremy: avon, nivea siluette ,loreal na noc i na dzien i mase innych.Owszem pomagaja one troche jesli smarujesz sie 3 razy dziennie ale jak przestaniesz to po tygodniu efekt jest taki sam jak przed stosowaniem.Ja wyczytalam na forum ze najlepsze jest tarcie sie masazerem i twarda gabka -wyprobowalam.Masuje sie od 2 tyg i dziala SUPERRR. POLECAM

Gość mozesz tez spróbowac masaż
zwykłymi fusami po kawie ! środki na cellulit też zawierają kofeine-sprawdz! Ja tak robie i służy mi to wszyscy w rodzinie piją kawe sypaną i wieczorem robie sobie z tego na udach masaż a co pare dni masuje tez miodem a potem wklepuje zwykły balsam nawilżający i jest ok !!!🖐️

Gość pomozcie mi
a co sadzicie o tabletkach? i tabletki bym kupila i masazer, tylko jaki? dobija mnie to jak wygladaja moje nogi ;(

Gość ja mam to serum i wraz
z codziennym masażem szczotką do włosów :-D i ćwiczeniami na rowerku dziala cuda.

Gość marylka18
masazer jak najbardziej kup ale taki zwykly gumowany znajdziesz w kazdej drogerii, masuj nogi pod prysznicem z zelem naprzyklad. a tabletki wedlug mnie sa dobre, probowalam juz cellasene i inneov teraz, ale chyba wroce do cellasenu bo byly efekty ladne ;)

Gość lalalalalalalalalalalalalalala
JA mam ten krem eveline 3d ... rzadko go uzywam bo tylko raz na 2 dni bo sczzerze mi sie nie chce smarowac no i go nie lubie.. czuje sie jka poparzona gdy go uzywam. powinno soie go uzywac 2 razy dziennie wie Ci nie odpowie czy pomamaga bo za rzadko go uzywam xD ale jakies efekty tam chyba sa... do tego stosuje jeszce tabletki linea na wysczuplenie no i biegam i pijam herbatki odchudzajace :d po takim zestaieniu na bank zobaczysz roznicy w swoim wygladzie ;D

Gość dori ja
hmm nie lubie tych wszystkich zeli i innych kremow bo tak naprawde nie dzialaja i to jest irytujace, ostatnio kupilam tabletki przynajmniej nie trace czasu, po prostu biore cella i juz. ale przyznam ze lubie masowac nogi pod prysznicem,mam fajna gabke :)

Gość fire_my_fire
ja na cellulit kiedyś stosowałam specjalną dietę, ale niestety nic mi to nie pomogło. Tak czy siak, cellulit mam cały czas i już mi ręce opadają jak na niego patrze. Zastanawiam się nad tymi tabletkami, może faktycznie i ja powinnam spróbować tego cellasene...

Gość emmisia
tabletki mogą być, cellasene są bardzo popularne na zachodzie z tego co wiem... ale trzeba pamiętać o ćwiczeniach i diecie. To też jest ważne!!

Gość pudernica19
dziala swietnie uzywam go od ok 3 tygodni i widze juz rezultaty ale UWAGA sa dwie wersje tego serum!!!pierwsza to bialy krem w ciemnoczerwonym opakowaniu a druga to czerwony zel w czerwono-srebrnym opakowaniu...ta druga jest zdecydowanie lepsza i bardziej grzeje:)

Gość my-mind
ja nie wierzę w efekt w 3 tygodnie... bez przesady, nawet jak ja dwa lata temu celasene łykałam to efekt byl po 3 miesiącach! Bez przesady.

Gość Mia811
Na cellulit nie ma złotego środka. Nie ma co wierzyć reklamom mówiącym o szybkim usunięciu cellulitu. Ja zawierzyłam reklamom kupiłam guam ( http://www.cellulit.net.pl/kosmetyki-cellulit/guam.html ), wydałam na niego majątek a jedyne co mi przyszło z tego błota to trochę jędrniejsza skóra. Cellulit jak był tak został.

Gość marylka 18nastka
ale tabletki te ktore mialam nie dzialaly blyskawicznie, zuzylam prawie dwa opakowania a to troche trwalo, ale za to efekt byl fajny i warto było poczekac

Gość zapryja
a jakie tableteczki bo ja znam cella to jest to samo??? i lepszejest to czy inneow?

Gość metalea
Na cellulit działają przede wszystkim zabiegi zezwnętrzne i ćwiczenia połączone z masażem. U mnie w mieście są zajęcia Cellulit Atack, gdzie ćwiczenia są przeplatane z automasażem. Dodatkowo fajne są kosmetyki Tołpy. Mają lekką konsystencję, szybko się wchłaniają, a co najważniejsze- przynoszą efekty. Ostatnio kupiłam po promocyjnej cenie: http://www.aptekadomowa.com/tolpazestawmaxkasuperkoncentnananocliftserumostatni-p-5681.html

Ja słyszałam o innowacyjnej metodzie czyli o masażu próżniowym. Takie zabiegi przeprowadzają w spa, na przykład w Primavera Spa. Lato co prawda się skończyło i okazji do paradowania w bikini co raz mniej, ale i tak cellulit jest brzydki i fajnie byłoby go w ogóle nie mieć!

co do tego serum to jest mi trochę ciężko odpowiedzieć na to pytanie, bo nie używałam. Ale wiem, że same kosmetyki niewiele wskórają jeśli chodzi o walkę z cellulitem. Ważne, jest też żeby ćwiczyć, dobrze się odżywiać i masować. Ja byłam w Face & Body na masażu bańką chińską i powiem wam drogie panie rewelacja. Oczywiście, jeśli chodzi o efekty, bo jeśli chodzi o sam masaż to on do przyjemności nie należy. Powiem więcej momentami nawet lekko boli. Ale i tak warto ;)

Gość szuszka
W sumie nie ma się czym przejmować, bo według badań ponad 80% kobiet ma z tym problem. Oczywiście fajnie jest jeśli się nie jest jedną z nich:) W każdym razie nie jest to dramat tylko spory defekt, tyle. Tutaj można znaleźć ciekawe metody walki z tą dolegliwością http://www.stop-cellulit.com/ na pewna wszelkie próby typu "light" nie są zbyt skuteczne

Gość gość
W takim razie jeszcze masz propozycje jednego zabiegu który dla mnie równiez okazał sie skuteczny jesli chodzi o walke z cellulitem wspomniany już cellucare.

Gość gość
Ja używałam trochę tego kremu z Eveline 3D , a teraz wprowadziłam chłodzący także z Eveline 4D , stosuję go zbyt krótko żeby pomóc , ale moja mama stosowała je tak na przemian , zużyła chyba z 3 tubki i trochę efekty były .

Gość maniutttqa
masaż nic nie kosztuje, można go zrobić manualnie, albo przy pomocy baniek chińskich (szybko usuwa grudki), na bańki trzeba wydać jakieś 20 zł, dobry jest też taki masażer rio http://nplink.net/M5xDYiVj, ale on kosztuje coś koło 400 więc wydatek rośnie. Wszystkie są porównywalne jeśli chodzi o efekty, różnice są w łatwości "obsługi"