Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezcycek.

Nie mam cycków!

Polecane posty

Gość bezcycek.

Mam 20 lat i zamiast cycek to same sutki :-o Nawet stanika nie muszę nosić bo nie mam na co go założyć :-o Dlatego nie prześpię się z żadnym chłopakiem bo mnie wyśmieje :-( Na operacje mogłabym nazbierać ale co jak wystąpią jakieś skutki uboczne? :-o

Gość ekhmhmh
Ja ci oddam bo mam 2 razy za duże! Wole już nic nie mieć!!!

Gość Atrakcyjny Kazimierz.
cze przerwa..:)

Gość bezcycek.
oprócz tego mam chooya na czole

Gość poka fote..
razem z twarzą to ocenim czy się nadajesz do czegoś konkretnego czy tylko zakon ci pozostał

Gość Atrakcyjny Kazimierz.
A ja nie mam dziewczyny , ale za to mam na kafeterii podszywa ! :classic_cool: Grunt to znaleźć jakiś pozytyw

Gość bezcycek.
Nie dam fotki bo wstyd nawet pokazać. Jak tutaj dziewczyny pokazują swoje piersi i mówią że są załamane bo mają takie małe to aż mi sie żal robi bo mi nawet trochę nie urosły :-o

Gość ekhmhmh
też nie chce mieć.. a mam przerośnięte.. za duże.. masakra..

Gość bezcycek.
bo jaki chłopak chciałby mieć dziewczynę bez piersi? :-o

Gość nic nie jarzysz pipo
biust to tylko jeden z elementów, żeby skreslic laske jako kobietę musi miec jeszcze inne wady: brzydka twarz, dziwną sylwetkę, włochate nogi i ęce itd, a ty sie w te cycece zapatrzyłaś...:)

Gość bezcycek.
zazdroszczę Ci, już wolę mieć przerośnięte niż nie mieć w ogóle

bezcycek. jeśli jakiś się w tobie zakocha to dla niego to nie będzie problem

Gość bezcycek.
ale żaden nie chce nawet mnie poznać, skreśla od razu jak widzi że nie mam cycków :-( Już nieraz słyszałam niemiłe komentarze na ten temat :-(

Gość ekhmhmh
Powiem ci coś szczerze.. na plaży większość nie ma cycków.. więc nie będziesz jedyna.. A naprawde wole nie mieć cycków wgl.. I wiesz.. jak widze jak np. moja siostra wygląda fajnie w jakiejś bluzce (nie ma cycków) a potem ja ją ubieram.. to od razu cycki w niej wyglądają masakrycznie.. i tak jest zawsze. Nie mogę nosić nic co tak naprawde mi sie podoba. Piszesz, że możesz chodzić bez stanika.. ty wiesz co ja za to bym dała? Ja niestety TYLKO w staniku się ruszam.. nie potrafie żyć bez stanika.. a jak go nie mam to jest mi tak ciężko, że chodze zgarbiona.. więc.. chyba widzisz, że jednak małe cycki sa lepsze.. i wiem, że takie kiedyś będe miała.. uzbieram na operacje i już.

Gość bezcycek.
Gdybym miała chociaż małe cycki to bym się cieszyła ale ja nie mam ich w ogóle, noszę stanik po to żeby je trochę powiększyć. Gdybym ubrała bluzkę bez stanika to widać byłoby tylko sutki, nic więcej :-( Jak miałam 12 lat to miałam takie same :-o

Gość napirek
a może by ostatecznie tak jakieś wkładki czy coś jak to się nazywa :) Najlepiej będzie jak coś znajdziesz w Sobię pięknego .A może goście nie chcą bo mają małego a nie z Twojego powodu

Gość plaskaaaasss
mi tez nie urosly od jakis 7 lat;/

Gość bezcycek.
ale jak będę nosiła wkładki, poznam kogoś i będzie miało do czegoś dojść to chyba spalę sie ze wstydu, przecież on zauważy że w ubraniu coś tam miałam :-(

Gość ekhmhmh
Taki już twój urok.. a może jednak uzbieraj na ta operacje? jak będą skutki uboczne to wyjmiesz implanty..

Gość bezcycek.
a po operacji zostają blizny? i ile w ogóle kosztuje teraz operacja?

Gość tyuiop
ja jezeli miala bym ten sam problem zrobila bym sobie silikony bez wachania ,mozecie gadac co chcecie ale jak dziewczyna nie ma wcale piersi tylko takie odstajace piegi to jest to dla niej problem co by sie nie mowilo faceci lubia piersi lubia je piescic dotykac lizac itd. i nie piszcie ze jak jak by cos takich rzeczy ze jak kocha zaakceptuje itd . Facet to facet zwracaja uwage na piersi i tyle

Gość tyuiop
bez przesady z tymi bliznami koszt to zalezy jakie i gdzie mysle ze od 6 tysiecy w gore

Gość ekhmhmh
W sumie nie pamiętam jak to mieć małe piersi.. bo szybko mi urosły do gigantycznych rozmiarów.. po operacji zostają blizny.. pod piersiami.. to wiem.. a koszt to około 10tyś.. trochę mniej, albo więcej.. ja sobie zmniejsze.. ale kiedy ja na to uzbieram? :(

Gość napirek
jak Ciebie rzuci po jakimś tam czasie chodzenia z takiego powodu to będzie po prostu skończonym .... Sama sobie dopowiedz - bo ja nie znajduje słów :D

Gość tyuiop
sami wiecie jacy sa faceci a piszecie kocha zaakceptuje to sa jakies bujdy dajcie sobie spokuj nie ma faceta sama pisala ze nie ma bo ma male wiec jak po co to pisanie

Gość Wiki Reich
Ja też nie mam cycków ale na brak ruchania nie narzekam ;) Jestem ładna, średniego wzrostu i to chyba najważniejsze :)

Gość Wiki Reich
Wystarczy pojsc na dyske i zawsze znajdzie sie chetny, zeby mnie bzyknąć :D Brak cyckow mu nie przeszkadza

Gość Wiki Reich z Grodu nad Brdą
Taaaa, cycki to nie wszystko. Najważniesjze żeby facet nie był kurdupel, bo tacy są najgorsi, najbardziej zjebani! Nienawidzę facetów co mają mniej niż 173 cm, o ile w ogóle można takich nazwać facetami hahahaha ;)