Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucona...

jak powiedziec chlopakowi, ze mocze sie w nocy?

Polecane posty

Gość kakaakakaka
jezeli to byla prowo to bardzxo brzydka...wyobraz sobie teraz osobe z takim problem!masz chyba za maly mozdzek zeby to sobie wyobrazic!sa osoby noszac e pampersy nie dla przyjemnosci lecz przez chorobe...co za ludzie zyja w tym durnym kraju!

uzywam pieluch dla doroslych oczywiscie, po prostu chce zeby wiedzial o mnie wszystko zanim mi sie oswiadczy.. a nie zeby pozniej byl zonk ze go oklamywalam..

kakaakakaka-> osoba piszaca ze to prowokacja jak widzisz ma czerwony nick, ja czyli osoba ktora zalozyla ten tamat ma nick czarny gdyz ktos zaczal sie pode mnie podszywac z jakimis plytkimi tekstami:/ wiem ze istnieja tacy ludzie, bo wsrod nich jestem ja! I TO NIE JEST ZADNA PROWOKACJA!!!

Gość napirek
Ja po prostu radzę szczerze porozmawiać , najpierw powiedzieć ,że ma się wielki problem a potem w zależności jak zareaguje - a na pewno zareaguje jak należy :D

Gość zasmucona ...
przepraszam, wiem ze to byl glupi pomysl, ale taka sobie wymyslilam prowokacje... wyszlo niefajnie, ale juz tego nie cofne... i jeszcze w dodatku ktos ukradl mi nick i pisze jakies glupoty :o

taaa... tylko czemu raz masz w nicku 4 kropki, a raz spacje miedzy zasmucona a kropkami?:/ porażka:/

Gość kakaakakaka
ech ja nie wiem ludzie sa dziwni...oburzylo mnie to bo jestem osoba niepelnosprawna...i sama uzywam pampersow...

siostra mojej żony, rok starsza, miała w młodości taki problem. Wyszła za mąż i jak ta sprawa wyglą dała dalej , nie powiem, ale chyba pozytywnie, bo dotychczas jest zamężna.

Gość zasmucona ...
dlatego mam kropki i spacje, bo ukradlas/ukradles mi nick. i to dopiero jest zalosne :o

Normalnie :) Jak cie kocha to z takiego powodu napewno nie zrezygnuje z Ciebie, tylko wes zapasowe poscile ze soba na te wakacje ;) Ja np. mam bardzo wielkie problemy czasami z pecherzem i cipka. Moge sie moczyc w wannie caly dzien bo tak boli jak wyjde lub siedze na kiblu caly dzien az zasypiam i on siedzi przy mnie i ogladamy razem filma w laptopie. A zdarzylo sie pare razy ze go budze w nocy i do niego \'\'misiu, zsikalam sie\'\' :D to nic strasznego :D kazdemu sie moze zdarzyc, a zwlaszcza tym co maja problemy z pecherzem :)

z posciela nie ma problemu bo chyba bysmy sie pozabijali pod jedna;) kazde z nas musi miec osobna koldre i poduche, bo inaczej z siebie nawzajem bysmy wszystko sciagali i niewyspani bysmy chodzili;)jejku od razu mi lepiej jak tutaj napisalam..:) dziekuje Wam:*

Gość prowokacja czy nie
ale ja to bym się poważnie zastanowiła, jakbym w wieku 23 lat lała w gacie :o nie jest to normalne i dziwię się, że nic z tym nie robisz :o

Gość prowokacja czy nie
no i raczej bym się nie chwaliła tym publicznie, bo to nie jest powód do dumy...

Gość ja tez sie moczylam
ja tez sie moczylam. do 19 lat. problem skonczyl sie okolo roku temu ja mojemu powiedzialam a raczej napisalam w liscie,dalam mu go jak wychodzil ode mnie z mieszkania i o dziwo nie przerazil sie,nie smial teraz z nim mieszkam boje sie ze kiedys go osikam. i wtedy nie wiem co bedzie. ale jak bylismy na wakacjach to spalam z nim w pampersach. nie nabijal sie ze mnie